By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!nije te vredjao jer si trolovao event jos oces ban da nabijes covekunepoznat ID - moguci nedozvoljeni redux, te nakon sto me taj ubija, ID 54731 vrijedja u fam chatu...
vrijedjanje je i nisam trolovao, placitenije te vredjao jer si trolovao event jos oces ban da nabijes coveku
vidis da ti jedini nesto glumis nekog pucaca napred a svi stoje u kavervrijedjanje je i nisam trolovao, placite
ako ti smatras da ovo sto si uradio nije troll onda si ti fenomenmogu dostavit cijeli pov nije problem pa cemo vidjet jesam li trolovao ili nisam
nisam vam ja kriv sta vi jedino sta znate je stajat cijeli event u jednom kutu u poslije glumit neku opasnu familiju i da uzimate eventove a nejde vam ni to basvidis da ti jedini nesto glumis nekog pucaca napred a svi stoje u kaver
smiri malo prstice kad kucas i fino napisi poruku, nekad moras i mozag da ukljucis a ne kao muva bez glave da juris a ovako si pao kao hotelasn
nisam vam ja kriv sta vi jedino sta znate je stajat cijeli event u jednom kutu u poslije glumit neku opasnu familiju i da uzimate eventove a nejde vam ni to bas
nisam znao da se mozak pise sa g, smiri i ti malo prsticesmiri malo prstice kad kucas i fino napisi poruku, nekad moras i mozag da ukljucis a ne kao muva bez glave da juris a ovako si pao kao hotelas
a ti si mu ker mozda ?nisam znao da se mozak pise sa g, smiri i ti malo prstice
sta si pojeo tako pametnog danasa ti si mu ker mozda ?
volim i ja juhu ko tista si pojeo tako pametnog danas