Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
18439
Players nickname
Tuna Boss
Administrators nickname
Ivkezz Obama
Date
Apr 16, 2022
Time
18:30
Proofs
XXX

El Patron

Player
Player
Zamolio bih za unban iz sljedecih razloga:
1.Nisam znao da ne smijem ostavljat stvari kod sebe posto nisam bio 2 dana u gradu nisam ih mogao ni vratiti jer mi je kresalo i 2 dana sam pitao po discordu kako to rijesiti.
2.Vidio sam i neke druge agente koji su cuvali pancir i balaclavu kod kuce.
3.Ispricavam se sto sam ucinio gresku nisam imao nikakve lose namjere. razlog sto sam imao pancir kod kuce je jer sam mislio da se smije .Posto ponavljam vidio sam dosta agenata koji su to cinili. I dan danas su u gradu.
4.Zamolio bih vas višu silu da promjenite iz bana u blacklistu posto priznajem ucinio sam gresku koju nisam smio.
5.Jos jedan razlog zasto je direktor mozda mislio da sam krao jer sam jucer svima vadio opremu sto sam zabiljezio u patrol logu sto sam siguran da ce potvrditi agenti kojima sam izvadio opremu posto oni ne mogu sami.
6.Trudio sam se vec mjesec dana u FIBU (prosli i sadasnji mandat) davao sam sve od sebe da ucinim RP sto ugodniji za sebe i kolege.
7.Razlog zasto sam ja imao sve te stvari kod sebe(govorim za inv) je to sto je meni kresao server i 2 dana nisam mogao uci u grad.
8.priznajem svoju gresku svjestan sam da sam prekrsio pravilo ali smatram da mogu ispraviti svoju gresku te ako dobijem priliku potrudit cu se maksimalno da vise nikada ne dodje do ovakve situacije

Hvala i jos jednom se zelim ispricati svima.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom