Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Korumpirana biografija FIB | Leoo Rocheroo | 51513

Rejected
Status
Not open for further replies.

Sajkaro

Player
Player
Organizacija: FIB

Ime: Leoo Rocheroo
Pol: Musko
Starost: 18
Nacionalnost: Makedonac
Mesto rođenja: Prilep , Macedonia
Boja očiju: Kafena
Boja kose: Crna
Tetovaže: svuda samo na ne licu
Prednosti: Vredan,poslusan,kolegijalan,snalazliv i ljep
Slabost: Zene i dobra kola

Prica o zivotu:
Moj život se odmalena odvijao u teškim okolnostima. Zovem se Leo Rocheroo, i izgubio sam roditelje kada sam imao samo 16 godina. U tom trenutku, svet oko mene se potpuno promenio. Morao sam da se snalazim sam, često birajući opasne puteve kako bih preživeo. Bavio sam se dilovanjem droge, nasiljem i trgovinom oružjem, jer nisam imao druge opcije.
Jednog dana, pozvan sam u vojsku, što je bila prekretnica u mom životu. Tamo sam prvi put video značaj discipline i zajedništva. Isprva su me neki vojnici sumnjali, ali sam odlučio da se dokažem. Tokom jedne kritične misije, morali smo da zaštitimo vojnu bazu od tajne kriminalne organizacije koja je planirala napad. Uzeo sam snajper i popeo se na krov jedne zgrade.
Dok sam posmatrao situaciju, primetio sam vojnika u opasnosti—neprijatelj se približavao s leđa. Bez oklevanja, odlučio sam da delujem. Uspelo mi je da ga pogodim i tako spasim svog kolegu. Moje iskustvo sa streljanama iz detinjstva pomoglo mi je da budem precizan i odlučan.
Nakon te akcije, postao sam deo elitne jedinice snajperista. Tokom obuke, saznao sam da je general moj dalji rođak, što mi je donelo dodatnu motivaciju. On je odlučio da me vodi i pomogne mi da postanem bolja osoba.
Danas sam posvećen radu s mladima, nastojeći da ih inspirišem da izaberu pravi put i izbegnu zamke koje sam ja nekada prošao. Verujem da svako može da se promeni i da pronađe svoj put ka boljem životu.

Prica o karijeri:
Nakon što je završio vojnu karijeru, Leo se pridružio tajnoj agenciji koja se bavila zaštitom nacionalne bezbednosti. U toj novoj sredini, upoznao je stare poznanike i stekao brojne nove prijatelje, svi sa istom posvećenošću pravdi. Tokom prvih meseci, Leo je intenzivno obučavan kako bi se prilagodio novim izazovima.

Brzo je shvatio da želi da se posveti službi svojoj zajednici i borbi protiv kriminala. U toj potrazi za pravdom, Leo je dobio priliku da se pridruži američkoj nacionalnoj službi. Tamo je upoznao Barona, kolegu koji ga je odmah gledao s prezirom. Baron je bio poznat po svom teškom karakteru, što je dodatno otežavalo timsku dinamiku.

Leo je ubrzo premešten u specijalni odeljak koji se fokusirao na hitnu medicinsku pomoć. U tom timu je naučio kako da brzo i efikasno izvadi metke i pruži prvu pomoć onima koji su bili povređeni tokom operacija. Ova obuka ga je učinila još odlučnijim i spremnijim za suočavanje sa nepredvidivim situacijama.

Vremenom, Leo je uspeo da izgradi odnos s Ankom . Njihov zajednički rad na terenu postao je ključan za uspeh misija, a obojica su naučili da se oslanjaju jedno na drugo. Njihovo prijateljstvo je postalo snažna osnova za timsku saradnju, pomažući im da prevaziđu sve prepreke koje su se pojavile.

Iskodi:
1. Leo može ući u 2v1 zbog svog iskustva.

2. Leo može sa jednom rukom sve raditi, vezivati, vuci, leciti, skupljati sa poda stvari.

3. Leo moze da ne da legitimaciju kad mu neko trazi

4. Leo može patrolirati u getu radi lakše potrage traženih lica i sakupljanja dokaza o različitim kriminalnim bandama.

5.Leo može privedenima da očisti dosije.

6. Leo može uzeti mito u vidu oruzja, opreme, droge ili novca do vrednosti 100k.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom