Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
61748
Players nickname
Lerdy Walker
Suspect ID
51687,59992
Date of violation
Oct 16, 2024
Time of violation
00:00
Proofs
https://youtu.be/JneP0r3N-WU?si=ic6UbfPpzkjMQ4TC

lerdyy

Player
Player
Sve se vidi na povu me udara kolima puca me bez brojanja ulazi u mali geto skace sa kolima

Armani Legija

Player
Player
Odbrojano mu je jos u autu da izadje a to uradarnje ako misli te na vdm nije negde je slucajno jer moze se videti bili smo u jakoj brzini i ja i on a drugo ja sam pokuso samo da skrene sa puta nista od vmda vi donesi te odluku ali ja vam kakzem kako jeste.Pozdrav

Luka Lopac

Server Administrator
Server Administrator
Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zakljuciti ovu zalbu

Dostavite POV od pocetka situacije

Imate rok 12 sati za dostavljanje trazenog POV-a​

Armani Legija

Player
Player
ja i dalje ne znam sta ti vidis tu vdm udaro te jesam polako i relano da skrenes sa puta a kada si reko e za to ces videti to si ti sam kreno da bezis instiktno sam odregovao jer ti je sporski auto ne znam da li ces ti po tom okrentanju otici 450 ili 150 samo sam odregovao gde sam te slucajno uradrao i samo se vidi da sam te preticao i zabolikrao puteve vdm se ovde po meni ne vidi neka odlkuku donesu admini.Pozdrav

Armani Legija

Player
Player
ma brt ti si sam priznao da si udaro ko ti je sad kriv
Kazem to jednom kad si se okrenuo a ti tvrids da sam na snimku radio vdm da sam namerno udarao ne kontam bukv svako ima kamericu na serveru i za cas budes okacen ne kontam zasto bih radio to

B0jke

Active Member
Leader of unofficial org
Kazem to jednom kad si se okrenuo a ti tvrids da sam na snimku radio vdm da sam namerno udarao ne kontam bukv svako ima kamericu na serveru i za cas budes okacen ne kontam zasto bih radio to
od ta tri udarca samo si ga drugi put slucajno udario

Luka Lopac

Server Administrator
Server Administrator
Nakon pregleda dokaza, odlucio sam prihvatiti ovu zalbu​

• ID 51687 ce biti kaznjen za CR + PG

Status
Not open for further replies.
Top Bottom