Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

kimilica

Player
Player
PRIJAVA ZA SAHP

Informacije

1. Vaše ime u RL Milos
2. Vaše godine 16
3. Vremenska zona GMT +1
4. Prosječna aktivnost na dan 4-8h
5. Vaš Diskord karaulica
6. Vaše Ingame ime Kimi Changrettaa
7. Vaš ID 8621
Dodatne Informacije
1. Lider za... SAHP
2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem)

1. Iskustvo i znanje o organizaciji

• Objašnjenje: Imam veliko iskustvo i duboko razumem funkcionisanje SAHP-a, uključujući pravila, procedure i strategije. Ovo iskustvo je ključno za vođenje tima jer mi omogućava da brzo i efikasno reagujem na bilo koju situaciju. Kao lider, mogu da prenesem svoje znanje i obučim nove članove da budu efikasni i profesionalni, što će doprineti ukupnoj snazi organizacije.

2. Odlične komunikacione veštine i sposobnost rešavanja konflikata

• Objašnjenje: Uloga lidera SAHP-a zahteva nekoga ko može jasno da komunicira sa timom, drugim frakcijama i građanima, posebno u stresnim situacijama. Poznat sam po svojoj sposobnosti da ostanem smiren i staložen, čak i kada se suočavam sa konfliktima, i umeću da donosim racionalne odluke pod pritiskom. Te veštine su ključne za održavanje reda i rešavanje nesuglasica, kako unutar tima, tako i u interakcijama sa ostatkom zajednice.

3. Vizija za poboljšanje SAHP-a

• Objašnjenje: Imam jasnu viziju kako unaprediti SAHP, bilo kroz bolje organizacione strukture, efikasnije patroliranje ili kroz nove inicijative za obuku članova. Kao lider, mogao bih da sprovedem reforme koje bi unapredile efikasnost rada SAHP-a i povećale poverenje zajednice u naš rad. Sa svežim idejama i strateškim planiranjem, učiniću SAHP respektabilnom i uticajnom organizacijom u Grand Roleplayu.
Ovi razlozi jasno pokazuju da imam ne samo iskustvo i veštine, već i pravu viziju i pristup za vođenje SAHP-a ka uspehu.

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

1.Organizovanje Unikatnih i Kreativnih Eventova: Planiram organizovati unikatne i kreativne događaje koji će obogatiti iskustvo roleplay-a. Ovo uključuje složene misije, tajne operacije, interne takmičenja i priče koje će članove angažovati i motivisati. Na ovaj način, članovi će se više uživeti u svoje uloge, što će doprineti ukupnom kvalitetu roleplay-a i stvoriti dinamičnu i uzbudljivu atmosferu unutar SAHP-A
2. pravila i stvari koji mora igrac da zna da bi se pridruzio SAHP-U:
1.igrac mora da ima minimum 13godina(OC)
2.svako od novih clanova mora biti strogo proveren kako nebi na kraju organizacija ispastala potencijalnim warnovima
3.samo ja i moja 2-3 zamenika ce moci da ubacuju ljude u SAHP

1.suspend 48h
2.suspend 24h
3.regrut
4.slep sluzba
5.kadet
6.mladji policajac
7.policajac
8.patrolni policajac
9.stariji patrolni policajac
10.vodja patrolnog osoblja

11.istrazitelj za saobracaj
12.visi istrazitelj JSI
13.korpolar JSI
14.istrazitelj JSI
15.glavni istrazitelj JSI
16.narednik JSI
17.inspektor JSI
18.visi inspektor JSI
19.glavni inspektor JSI
20.zamenik vodje JSI
21.vodja JSI
24.operativni direktor
25.komandant specijalnih jedinica
28.glavni savetnik
29.zamenik direktora​
30.direktor

HVALA NA CITANJU OVE PRIJAVE,ZELIM SRECU SVIM OSTALIM KANDITATIMA !!

KIMI CHANGRETTAA 8621

Status
Not open for further replies.
Top Bottom