Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
21227
Players nickname
LavLavic
Suspect ID
9626
Date of violation
Apr 17, 2022
Time of violation
19.30
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=ZXmtfl39FzI

Lav Lavic

Blocked
Blocked
Igrac pod ID9626 FailRp bez obavijesti ide da pljacka ljude u gradu na videu se vidi gdje on nista ne govori dok sjedim u autu nakon mog sudara samo me ubija iz nekih samo sebih poznatih razloga,nakon toga dobivam zatvor na 120minuta zbog njegovog Fail Rp,jer ne moram da ga slusam nakon sto me vec ubia, pa ide da mi pomogne da me moze pljackati ako me ubio pljacka nije izvedena po pravilima Molin Postovane Admine da razmotre dobro ovu zalbu i General RP

Lav Lavic

Blocked
Blocked
Sve jedno nije dozvoljena pljacka bez upozorenja igraca koju admini ne zele prihvatiti, ako si ubio nekog bez upozorenja ne mozes vise da ga pljackas failrp moras nekog prvo da upozoris ako on ne poslusa mozes da ga kilas pa opet dizes da ga pljackas a ako se ti bunis na to ides u zatvor za fear rp, tako bi tribalo biti ali tu se jasno vidi kako ja nisam ispao iz auta i pokusao sam da idem dalje jer me igrac nije glasovno upozorio za pljacku,nego me odmah ubija

Lav Lavic

Blocked
Blocked
Ovo nije auto put ovo je u gradu + bez upozorenja van geta ne smijes da ubijas bez upozorenja,ali nije ni vazno moga sam im pustit nakon toga kad su me digli da me idu pljackati da odrade svoj biznis :D tu admin grijesi to je njegova stvar ja sam odsluzia svojih 120minuta,ali ovi sto su me pljackali oni su to odradili nesposobno od straha da im ne pobignem me je killa u startu nie realno da napravis ubojstvo u razbojnistvu bez upozorenja u pljacki

Marin Solo

My silence is just another word for my pain.
Player
Prije nego počnem pregledavati ovu žalbu. Ispravite format. Pogledajte Pravila za podnošenje žalbe
  • Ispravite naslov
  • Priložite dokaz o cijeloj situaciji
Imate 12 sati da ispravite ove greške
5MHIgSv.png

M.S

baalesh

Player
Player
Ovo nije auto put ovo je u gradu + bez upozorenja van geta ne smijes da ubijas bez upozorenja,ali nije ni vazno moga sam im pustit nakon toga kad su me digli da me idu pljackati da odrade svoj biznis :D tu admin grijesi to je njegova stvar ja sam odsluzia svojih 120minuta,ali ovi sto su me pljackali oni su to odradili nesposobno od straha da im ne pobignem me je killa u startu nie realno da napravis ubojstvo u razbojnistvu bez upozorenja u pljacki
cuo sam ja za tebe, stari rp igrac
eto ti rp+, usput sl put nemoj da pominjes roditelje dok snimas ipak se cuje

Lav Lavic

Blocked
Blocked
cuo sam ja za tebe, stari rp igrac
eto ti rp+, usput sl put nemoj da pominjes roditelje dok snimas ipak se cue samo zelim da uputim i druge igrace sto je jos dozvoljeno i na koji nacin iako pravila govore drukcije ako su admini u pravu nisam ja tu da se s njima raspravljam

baalesh

Player
Player
POV ti je 9 sekundi, nalazis se na autoputu a svakako na sve to se ne vidi da li si ti njega dirao pre toga ugl dzabe si okacio
takodje je bezobrazno da pominjes roditelje i na kraju da se to cuje na POV-u

Lav Lavic

Blocked
Blocked
POV ti je 9 sekundi, nalazis se na autoputu a svakako na sve to se ne vidi da li si ti njega dirao pre toga ugl dzabe si okacio
To spominje moj familijarni igrac nisam ja za nesto sto mu se dogodilo na drugom kraju mape evo ti video cijeli ako te zanima

Lav Lavic

Blocked
Blocked
to je moj familijarni igrac ali nije vazno moze sad da se poveze cila situacija tu je cijeli video

Ari Kisha

Player
Player
Igrac pod ID9626 FailRp bez obavijesti ide da pljacka ljude u gradu na videu se vidi gdje on nista ne govori dok sjedim u autu nakon mog sudara samo me ubija iz nekih samo sebih poznatih razloga,nakon toga dobivam zatvor na 120minuta zbog njegovog Fail Rp,jer ne moram da ga slusam nakon sto me vec ubia, pa ide da mi pomogne da me moze pljackati ako me ubio pljacka nije izvedena po pravilima Molin Postovane Admine da razmotre dobro ovu zalbu i General RP
pravilo komunikacije 3.2

Lav Lavic

Blocked
Blocked
to je moj familijarni igrac ali nije vazno moze sad da se poveze cila situacija tu je cijeli video
ne spominjem ja nikom nista cak i admin koji je to sve snimia ima svoj pow ja sam im samo rekao da to ide na forum a adminu sad dao zalbu za zatvor koji sam dobi FEAR RP jer ne znan sto se dogadja

DiegoRed

Player
Player
kolumbo to spominje moj igrac na discordu
To sto pricas na discrod ti je mg a i plus treba da naucis pravila da na autoput smeju da te ubiju bez dovolno rp razloga. Nema sta ti jos da stavljas povove i od 3h kad zapravo niko nista nije uradio osim tvoj mg.

baalesh

Player
Player
i dalje je autoput u pitanju svakako tako da se fakticki makne pravilo rdm, naslov i dalje pogresan

Marin Solo

My silence is just another word for my pain.
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Odbiti ovu žalbu.
  • Format žalbe nije ispravljen u zadanom roku
5MHIgSv.png

M.S

Status
Not open for further replies.
Top Bottom