- Kimlik: 179515
- Oyun içi adı: Smaruf kaya
- Neden yasaklandın? 4.1
- Ne kadar süre yasaklandın? Devam ediyor
- Cezanız ne kadar sürüyor? Devam ediyor
- Neden sizi yasaktan kurtarmalıyız?
Merhaba sevgili Mazor,
Benim adım Smaruf Kaya ve EN1 sunucusunun bir üyesiyim. EN1 admin ekibi tarafından taciz edildiğim ve yasak kaldırma taleplerimin hiçbir açıklama yapılmadan reddedildiği için size ulaşmaya çalışıyorum. Herhangi bir açıklama yapılmadan sadece bir ret değil, bir yanıt bekliyorum.
Oyuncuların herhangi bir avantaj sağlayan herhangi bir yazılıma (uyuşturucu etkilerini devre dışı bırakan, hack'ler, botlar, vb.) sahip olmaması gerektiğini belirten 4.1 kuralını ihlal ettiğim için 9 Aralık 2023'te aldığım kalıcı yasakla ilgili kısaca yorum yapmak istiyorum.
İki yıldan fazla bir süredir Grand oynuyorum ve kurallar konusunda deneyimli bir oyuncu olarak, hatam için içtenlikle özür dilerim. İhlalimden dolayı derinden pişmanım ve hatamın tamamen farkındayım. Bir daha asla böyle eylemlerde bulunmayacağıma söz veriyorum.
Hesabımın, ID 179515 olan Smaruf Kaya'nın yasağının kaldırılmasını rica ediyorum. Ayrıca, hesabımdaki tüm paranın silinmesi cezasını kabul etmeye hazırım. Bu hatadan ders çıkardım ve gelecekte herhangi bir kuralı ihlal etmekten kaçınacağım. Günde 10 saatten fazla çevrimiçiyim ve her zaman nazik ve adil bir oyuncu oldum. Bu nedenle, bunu kastettiğimi kanıtlamak için ikinci bir şans istiyorum.
Okuduğunuz için teşekkür ederim.
Smaruf kaya