Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
14380
Players nickname
Mare Ashford
Suspect ID
2717
Date of violation
Apr 12, 2024
Time of violation
0000
Proofs
https://youtu.be/J4r1AFteYks

laganini

Player
Player
xaxaxaxaxa dada povredilo me sto mi je random osoba rekla da citujem, ne znam kako cu zaspati veceras
povredilo te to sto si obican npc koji je kao pola tvojih turfera kupilo cheat da bi se proslavilo hahahahahaha mozes ti od admina da ga sakrijes ali ne mozes od igraca koji igraju protiv tebe

Matthew-

tata
Player
povredilo te to sto si obican npc koji je kao pola tvojih turfera kupilo cheat da bi se proslavilo hahahahahaha mozes ti od admina da ga sakrijes ali ne mozes od igraca koji igraju protiv tebe
ma buraz ako cete to utesiti sto si bezruk i sto nikad neces sezonu videti onda misli sta oces, kad se ne budes krio iza fejk acca mozemo da pricamo

laganini

Player
Player
ma buraz ako cete to utesiti sto si bezruk i sto nikad neces sezonu videti onda misli sta oces, kad se ne budes krio iza fejk acca mozemo da pricamo
ma dobro, stoji da sam bezruk i sve to, ali ja bar nisam kao ti da padam na to da dajem pare za cheat da bi me neko primetio,a tvoja ekipa je prepoznatljiva po pronalazenju istih

ammirshotta

Player
Player
kolko si se promenio ti buraz, nekad smo se kenjali na miljanovu sezonu sad mu pimpujes jaja jel moguce

Uki Beli

The GOD
Player
U prilozenom pov se cuje kako id 2717 vredja projekat, vidi se u gornjem levom uglu da je to on Ammir Shota | 2717. Takodje evo vam i pov od skoro samo da mu cujete glas i da vidite da je to ista osoba.
pa isk i nije nesto bate pov dokaz 3 sec smrdi mi na nabijanje neko :rolleyes:

Jason Fedredov

Player
Player
U prilozenom pov se cuje kako id 2717 vredja projekat, vidi se u gornjem levom uglu da je to on Ammir Shota | 2717. Takodje evo vam i pov od skoro samo da mu cujete glas i da vidite da je to ista osoba.
Ti si decko primjer jednog kretena😀

Kiko Smith

Player
Player
Dokazi stariji od 48h zalba se automacki odbija da su bili pre 20h ajde ali prosli 48h tako da lagan si amireee

Pajser Lonely

Player
Player
Hahaha NPC obicni ste svi vi amir vam je tata na turfovima,informalima i svemu jbg boli istina

Status
Not open for further replies.
Top Bottom