Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
63781
Players nickname
Hanibal Gottier
Administrators nickname
Kevin_Odd
Date
Nov 1, 2024
Time
12:14
Proofs
G.P 3.2

Hanibal Gottier

Player
Player
Povodom čega je mene Kevin banovao, sto sam pitao djete kakav ti je to kucni odgoj i kako su ga to roditelji vaspitali. Mali dolazi i govori meni čitavo vrijeme da sam siromašan i da nemam para, a prije svega toga 20x mi udara u vozilo govori koje kakve rijeci. MUJO zelio bi da ja to vidim na osnovu cega sam Banovan i to na sedam dana od strane admina nakon 2 sata igre(posle toga). Ja bi ti iskreno rekao kao vlasniku servera malo sredi administraciju tebi svaka čast. Nisam neka kidara da malo, malo visim ovdje po forumima i cekam da mi ko sta kaže da odma postavljam pov izbjegavam takve neka igra ko kako hoće udjem provodim vrijeme na tvom serveru iz razloga tog sto i prijatelji i ja igramo 3-4 mjeseca bez ikakvog problema do sada. Provjeri i sam na forumu da zalbe za mene nema. Lijep pozdrav Mujo i Kevine nadam se da cete objasniti razlog mog bana i razmotriti moju objavu u pozitivnom smislu. L.P

Status
Not open for further replies.
Top Bottom