Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Approved Unban Appeal G.P 1.1 / Dragan Macak

Status
Not open for further replies.
Your ID
46894
Players nickname
Pavle Smederevacc
Administrators nickname
Dragan Macak
Date
Nov 26, 2024
Time
5:22
Proofs
https://imgur.com/a/O1YHuiH

Pav1e

Player
Player
Dobar dan, ovo je poslednji put da pisem zalbu na ovu temu.Prosle subote (26.10.2024) sam dobio ban za G.P 1.1 (Deljenje accounta) Approved - G.P 1.1, G.P 1.4 I 46894 (link zalbe)
Ovo se desilo oko ovog vremena prosle godine, tada sam krenuo sa igrom i nisam znao za to pravilo.Cim sam saznao za to pravilo pitao sam admine sta trebam da radim i oni su mi dali ideju da se javim Muji u dm.Poslao sam Vam poruku sa izvinjenjem na koju vi niste odgovorili, cekao sam da udjete ingame i poslao sam Vam tiket. Vas odgovor na tiket je bio posalji mi poruku na discord sto i jesam uradio i vas odgovor je bio OK je, ne radi to vise.Da ste me u to vreme kaznili prihavtio bi money wipe posto sam tek krenuo da igram i nisam imao mnogo da izgubim.Mislim da nije fer od Vas da me kaznite posle godinu dana igranja i grindanja, sa 15+miliona(kuca mi je vec otisla na aukciju).Prosla zalba mi je bila odbijena pa sam Vas pitao u dm na discordu sve sto ste rekli je *link zalbe* poslao sam Vam ga i od tada nema odgovora.Postujem vasu odluku oko moje situacije ali se ne slazem sa krajnim rezultatom.
Zelim da nastavim da igram,da radim battle pass koji radim od pocetka,da idem na evente, i naravno da pravim dobar roleplay.
Dajte mi jos 1 sansu, tada sam bio niskusan igrac. NECE SE PONOVITI 💜
Main-Pavle Smederevacc 46894
Twink-Jeremija Halkidiki 50179

Status
Not open for further replies.
Top Bottom