Lider za Federal Bureau of Investigation
Osnovne informacije1. Vaše ime IRL: Lucija
2. Vaše godine: 24
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosjek online po danu: 3-10h ovisi o smjeni na poslu
5. Vaš Discord: princess8886
6. Vaše ingame ime: Lucija Roksandic
7. Vaš ID: 26868
Dodatne informacije
1. Lider za FIB
2. Zašto želim biti Lider ove specifične organizacije? ( tri razloga uz objašnjenje)
a) Strast za pravdom i redom: Kao osoba koja voli red, disciplina i pravičnost su mi važni u svakodnevnom životu, a vođenje FIB-a mi daje priliku da taj osjećaj prenesem na druge. Mislim da bi me pozicija lidera FIB-a ispunila jer bih mogla doprinijeti održavanju reda i pomoći da izgradimo sigurno i zabavno okruženje.
b) Poboljšanje RolePlay iskustva: Voljela bih FIB pretvoriti u organizaciju koja pruža vrhunski RP iskustvo za sve. Uz inovativne scenarije, napredne istrage i zanimljive misije, mislim da FIB može postati središte odličnog RP sadržaja. Svi zajedno možemo stvarati priče koje će biti nezaboravne i za naš tim i za druge u gradu.
c) Vođenje tima i motiviranje članova: Želim stvoriti okruženje u kojem se članovi FIB-a osjećaju cijenjeno, podržano i motivirano. Smatram da bi lider trebao biti netko tko vodi svojim primjerom i brine o svakom članu tima. Volim raditi s ljudima i inspirirati ih da postignu svoj najbolji potencijal, kako i u gradu, tako i u RP-u.
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
a) Obuka za agente: Priprema agenata kroz obavezne treninge i scenarije osigurala bi da su svi članovi FIB-a spremni suočiti se s bilo kojom situacijom. Trening bi uključivao simulacije talačkih situacija, pregovaranja, ali i istražnog rada, kako bi se svi osjećali sigurnije i spremniji u RP situacijama.
b) Timska suradnja s drugim organizacijama: FIB može poboljšati kvalitetu RP-a ako bliže surađuje s drugim organizacijama poput LSPD-a, SAHP-a, NG-a i EMS-a. Zajednički scenariji bi omogućili svim stranama da se angažiraju u dinamičnim, realističnim situacijama koje bi donijele RP iskustvo.
c) Održavanje visokih standarda RP-a: Kao lider FIB-a, bila bih posvećena tome da svi agenti poštuju RP pravila i standarde organizacije. Želim da FIB bude primjer ostalim igračima i organizacijama u gradu i da postavimo temelj za profesionalno i kvalitetno RP iskustvo.
d) Redovno organiziranje sastanka gdje kolege mogu da daju informacije, ideje za unapređenje RP iskustva ili nove scenarije za RP iskustvo.
e) Organiziranje specijalnih događaja i/ili aktivnosti.
f) Iskorištavanje svih dostupnih resursa koji su dostupni kako bi bilo RP iskustvo na nivou ( upotreba komandi, interakcije između likova, poštivanje RP situacija).
1. Suspend
2. Recruit
3. Junior agent
4. Senior agent
5. Special agent
6. Operational Agent
7. .
8. Professional Agent
9. Agent Detective
10. SAJ
11. DEA
12. MOSSAD