Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Holzy Verstappen

Player
Player
Aplikacija za vođu FIB-a

1. Vaše ime IRL:
Dominik

2. Vaše godine: 14

3. Vremenska zona: GMT + 1

4. Prosjek online po danu: 5h

5. Vaš Discord: h78y

6. Vaše ingame ime: Holyz BlueBlood

7. Vaš ID: 61838Dodatne informacije

1. Lider za:
FIB

2. Zašto želite biti lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje):

Prvo, smatram da imam potrebne liderske sposobnosti za vođenje FIB-a. U prethodnim iskustvima, pokazao sam sposobnost da motivišem i inspirišem tim, što je ključno za uspješno funkcioniranje svake organizacije. Verujem da timski rad i saradnja doprinose postizanju zajedničkih ciljeva.

Drugo, moj analitički pristup može značajno doprineti strategijama borbe protiv kriminala. U današnjem složenom svetu, važno je imati sposobnost da razumemo i rešavamo probleme na osnovu podataka. Tokom svoje karijere, razvijao sam veštine analize podataka koje mogu unaprediti efikasnost FIB-a.

Treće, verujem u značaj etičkih vrednosti i transparentnosti. Kao vođa FIB-a, zalažem se za integritet i povjerenje među članovima tima i zajednicom. U vreme kada je poverenje ključno, želim da doprinosim obnovi i jačanju ovog poverenja.

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji:

1. Jasna pravila i smernice: Uspostaviti jasna pravila ponašanja i očekivanja unutar organizacije kako bi se održao visok kvalitet RolePlay-a.
  2. Razvijanje likova: Podsticati članove da razvijaju složene likove s detaljnom pozadinom i motivima, što doprinosi realističnijem iskustvu igre.
  3. Organizacija događaja: Redovno organizovati tematske događaje i misije koje će okupljati članove tima i jačati zajedništvo.
RANKOVI: 30. Director
29. Deputy Director
28. Assistant Director
27. Chief Of Staff
26. 00 Agent
25. Mossad Elite
24. UAT
23. Komandant
22. DEA
21. Major Elite
20. Sergeant
19. Assistant Sergeant
18. Training Instructor
17. Tajni Inspektor
16. Inspektor
15. FIB Agent
14. FIB Teen
13. FIB Officer
12. Agent III
11. Agent II
10. Agent I
9. Stariji Agent
8. Mlađi Agent
7. Newbie
6. Agent na obuci
5. Čistač III
4. Čistač II
3. Čistač I
2. Suspend

Sretno svim ostalim kandidatima! Nadam se da ću dobiti priliku za intervju i da ću moći doprineti razvoju FIB-a svojim iskustvom i veštinama. Ako treba čistiti dobije očistiti ću ga
Select for moderation

Status
Not open for further replies.
Top Bottom