Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Korupcija,nepravda / Nemanja Junior za Muju

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
64734
Players nickname
Max Dimitrov
Administrators nickname
Nemanja Junior
Date
Nov 4, 2024
Time
00 00
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=VyDdxrVOcbs

Jefta666

Player
Player
Zar je moguce da i dalje drzite ovakve admine na serveru?
Pljackamo bankomat nas 20,dolaze 2 policajca i pucaju nas naravno mi se branimo gospodin VELIKI ADMIN NEMANJA JUNIOR STAVLJA JEDNOG PO JEDNOG U DEMORGAN ZA GP 6.15 HAHAHAHHA SMIJEH OD SVEGA VISE NIJE NISTA CUDNO MOZE VAS BIT SRAM! Rijesite se vise ovakvih admina sramota !!!!!!!!!!
Znaci normalno je da 2 policajca idu na 20 kriminalaca ? Objasnite mi to?
Ali naravno kad se radi GP 6.15 na meni ili bilo kome drugome KOME ADMIN NIJE PRIJATELJ onda ne dolaze po 30min uzas i katastrofa nemam rijeci za nista vise uzas uzas uzas !
Odma se speca kad su prijatelji u pitanju zalosno i istinito,jos malo jos malo ;)

Jefta666

Player
Player
Evo ga jos jedan mali Kinder koji dolazi do nas i namjerno 10 puta provocira pa upali kameru i dode snimat kakva jad tuga i zalost na sve nemam rijeci vise
Tocno se vidi di vadim pusku i spremam
A Mujo molio bi da doticni gospodin Nemanja Junior pokaze POV di radim GP 6.15 eto samo to bi molio!
Ali naravno nece pokazat kao nijedan admin na kojeg se bilo koji igrac zali ;)

Jefta666

Player
Player
Nemam nijednu zalbu za GP 6.15 mozete slobodno provjerit sve sta sam imao sam odradio posteno a ovu necu odradit nikad vise makar prestao igrat na serveru jer ovo vise nije normalno sta se radi ovdje na GRANDU!

Status
Not open for further replies.
Top Bottom