By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!pa to je onda bug abuse a i mogu da okacim pov kako se vide metci da izadju iz sred tunela a nema lika tako da nie ghost peekkolko si ocajan da ovako smjestas ban jer ste izgubili 1v4...
nisi cuo za ghost peek i da tamo baguje mapa? vidi se da su ga tvoji drugari hitali, vidi se hit effect jer ocito ga oni vide a ti ne... jadno
kako da on zna da je bug abuse ako je mapa skoro svugde de je tunel il nes zbagano da si nevidljiv, stavno morad bit jadan ds ovako nekome zelis da smestis ban jer nemozete 2 puta uzeti istu sferupa to je onda bug abuse
nece niko ban da namesti samo da se mozemo pucat ko ljudi a ne da mene puca neko a on je nevidljivkako da on zna da je bug abuse ako je mapa skoro svugde de je tunel il nes zbagano da si nevidljiv, stavno morad bit jadan ds ovako nekome zelis da smestis ban jer nemozete 2 puta uzeti istu sferu
ja sam ocajan a sam si priznao da radite bug abuse lolololkolko si ocajan da ovako smjestas ban jer ste izgubili 1v4...
nisi cuo za ghost peek i da tamo baguje mapa? vidi se da su ga tvoji drugari hitali, vidi se hit effect jer ocito ga oni vide a ti ne... jadno
ok... gubis seja sam ocajan a sam si priznao da radite bug abuse lololol
a ti kazes da znas da je zbagano i da ga ne vidis i smjestas mu ban?izadjite malo iz tunela gdje ste bukvalno zbagani da vas ne mozemo vidjeti pa onda govori nekom da je jadan
ti si rekao da je zbagano sto znaci da namjerno radite bug abuse, ja ne znam dali je stvarno bag ili samo citevia ti kazes da znas da je zbagano i da ga ne vidis i smjestas mu ban?
zasto bi dao pov ako lik nije u nicemu pogrijesio? ne kuzim?dobro opasni ako niste prekrsili nikakva pravila ne razumijem u cemu je problem?
dostavi pov ako je potrebno i zavrsili smo
? xDbtw dobar ti je zabranjen redux bez drug effecta
zasto bi dao pov ako lik nije u nicemu pogrijesio? ne kuzim?
neka je on i najbolji pucac na serveru mislim da ovako nije doslo do pobedu zaradi skillza ovo. kako bi se ja puco sa lika koji nevidim na pocetak mozda radio ghost peek ali posle se vidi kako me puca iz sreda tunela a nega nema a i sam prizno da radi bug abuse![]()