Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
4778
Players nickname
Haubica Garcia
Suspect ID
0000
Date of violation
Apr 19, 2022
Time of violation
01:10
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=eW326PXG5uY

Haubica

Player
Player
Usporite snimak pa vidite da je covek kroz teksturu puknuo i ubio me stavite na brzinu 0.25 u teksturu je puko i ubio me dosta mi je vise toga

Teo Armone

Player
Player
voleo bih videti POV kako me ubija jer uopste ga nisam video niti znao odakle me puca, pitao sam ga da mi da da vidim na discordu al gospodin nije hteo pa ce preko ovog ici
Lepo se vidi da te je covjek pukno kroz rupu. Vise prestanite sa ovim fake reportovima. I ako bi imao malo mozga bi se postavio iza teksture i ne tamo gde moze da te hitaju.

Haubica

Player
Player

Standro

Player
Player
znam bato moj sve ja razumem ali kad nece da saradjuje ja moram ovako znas da nisamt takav da svasta postavljam i da se svadjam bzvz..
ako nema pov ja cu povuci zalbu a ne da me tera u k kad ga pitam drugarski
Dobar si ti momak, pozdrav iz Madjarske

Haubica

Player
Player
Dodjes na dva eventa na dan i za oba trazis pov, sta bi bilo da igras 20 evenata kao mi?🤣
I sta ti znaci da mi to kazes, non stop samo neke izgovore trazite ja ne kapiram tebe sta ti tacno zelis juce trazim pov tvoji me oteraju u k pa kad posle objavim ja sam los prevaspitaj svoje ljude, a sto se tice evenata Nani moj idem na kolko stignem

Haubica

Player
Player
Dodjes na dva eventa na dan i za oba trazis pov, sta bi bilo da igras 20 evenata kao mi?🤣
Na kapiram jesam li nesto lose uradio samo trazim pov kako sam pao, ako nema POV neka mi to napise negde ja cu povuci zalbu

$ky

Player
Player
zar je toliki problem snimiti pov i postaviti ga kad se trazi?
ne razumijem sto svi placete kad neko zatrazi pov.
ako ga nemas nemoj ici na event i gotovo a ne poslije po forumu da nekome govoris da "namjesta banove"

Haubica

Player
Player
zar je toliki problem snimiti pov i postaviti ga kad se trazi?
ne razumijem sto svi placete kad neko zatrazi pov.
ako ga nemas nemoj ici na event i gotovo a ne poslije po forumu da nekome govoris da "namjesta banove"
Upravo to brate ja ne zelim nikom zlo niti bilo sta lose, vec samo zelim da nekad ljudi saradjuju a ne kad odradim ovako nesto da sam najgori covek na svetu i da svi misle da ovo radim iz mrznje prema Armoncima ja sam sa vise od pola Armonaca dobar i super se druzimo samo imaju dosta likova koja u nebesa lete

• Like
Reactions: $ky
Status
Not open for further replies.
Top Bottom