Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
1015
Players nickname
Vajoo Djingos
Suspect ID
2129
Date of violation
Apr 19, 2022
Time of violation
03:44
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=HbFisAB9cPU&ab_channel=maTTa

Vajo Masina

Player
Player
Brate to ti se zove sink da ti ja kazem ja sam te prvi pogodio i nije ti on ko je skocio dole to je drugi kolega ko je skocio!!!
Isti lik koji je mene ubio, ubija dole jos 2 nasa.. I ti onda kazes da on nije bio tamo dole? xD

Sande Mangano

Player
Player
O cemu pricas ti? Pa imamo POV svi, videli smo ko je skocio dole i ko nas je i kako ubio. Postavite POV i sve pet.
Brate nemoze kod tebe da se krece lik kako se i kod njega krece desavaju se i bagovi koji moze da se desi da se lik zbaga neki put primer dobije ping i kod tebe kasni dok te on ubio u njegov pov u tvoji pov on tek je u padu tako da ima i te stvari

Comi Obama

Player
Player
Buraz kao prvo na to mesto ne moze da se dodje sem ako se ne udje odatle u krug i na snimku se vidi jasno kako su te sinkali likovi koji su bili gore tako da ovde jedino ko je failo si ti jer nema stepenica/merdevina kako tu da se popnes

Stameni031

Got yourself a gun
Player
Buraz kao prvo na to mesto ne moze da se dodje sem ako se ne udje odatle u krug i na snimku se vidi jasno kako su te sinkali likovi koji su bili gore tako da ovde jedino ko je failo si ti jer nema stepenica/merdevina kako tu da se popnes
Možeš da se popneš. Al imaš 5 sekundi.

Vajo Masina

Player
Player
Buraz kao prvo na to mesto ne moze da se dodje sem ako se ne udje odatle u krug i na snimku se vidi jasno kako su te sinkali likovi koji su bili gore tako da ovde jedino ko je failo si ti jer nema stepenica/merdevina kako tu da se popne.
xD

Shomy McQueen

╚════▣◎▣════╝
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Odbiti ovu žalbu.​
  • Dobili ste double-hit. Sto se animacije tice tu se desava cesto DSync.
  • POV je kraci od 1 minut.
NSiNDLt.png

Status
Not open for further replies.
Top Bottom