Ubio me decko koji je skocio dole, nije mi jasno kako tako brzo tek sto je prizemljio cilja i puca te me ubija te pri tome kod mene nema animaciju da cilja ili da puca..
Last edited:
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Isti lik koji je mene ubio, ubija dole jos 2 nasa.. I ti onda kazes da on nije bio tamo dole? xDBrate to ti se zove sink da ti ja kazem ja sam te prvi pogodio i nije ti on ko je skocio dole to je drugi kolega ko je skocio!!!
Taj lik ima shift na tastaturiIsti lik koji je mene ubio, ubija dole jos 2 nasa.. I ti onda kazes da on nije bio tamo dole? xD
Brate nemoze kod tebe da se krece lik kako se i kod njega krece desavaju se i bagovi koji moze da se desi da se lik zbaga neki put primer dobije ping i kod tebe kasni dok te on ubio u njegov pov u tvoji pov on tek je u padu tako da ima i te stvariO cemu pricas ti? Pa imamo POV svi, videli smo ko je skocio dole i ko nas je i kako ubio. Postavite POV i sve pet.
Možeš da se popneš. Al imaš 5 sekundi.Buraz kao prvo na to mesto ne moze da se dodje sem ako se ne udje odatle u krug i na snimku se vidi jasno kako su te sinkali likovi koji su bili gore tako da ovde jedino ko je failo si ti jer nema stepenica/merdevina kako tu da se popnes
xDBuraz kao prvo na to mesto ne moze da se dodje sem ako se ne udje odatle u krug i na snimku se vidi jasno kako su te sinkali likovi koji su bili gore tako da ovde jedino ko je failo si ti jer nema stepenica/merdevina kako tu da se popne.