Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Pogrešna odluka Administratora | Luka Lopac

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
49474
Players nickname
Teddy Bear
Administrators nickname
Luka Lopac
Date
Nov 5, 2024
Time
18:50
Proofs
https://youtu.be/rjFLRz0rAnk

TeddyM3

Player
Player
Osoba koja me prijavila nije pružila tačne informacije administraciji. Administrator Luka Lopac mi nije dao dovoljno vremena da dostavim dokaze u vezi situacije, jer se sve odvijalo u skladu sa roleplay pravilima. Nije bilo krsenje Pravila 6.15, kao što su tvrdili, već sam pravilno odradio odbrojavanje – 5, 4, 3, 2, 1 – i tek tada otvorio vatru. Protivnik je trebao da poštuje pravilo fear RP, ali to nije učinio. Zbog svega navedenog, zahtevam unban

Ovo je perspektiva (POV) tog lika koji me prijavio :

Hvala što ste pogledali POV i uzeli u obzir moju stranu priče
Teddy Bear ID: 49474

Dovla100

Player
Player
Postovanje i ja da se oglasim, kao sto mozete videti on je dosao na nas posed i brojao za proveru panela a koliko ja znam panela nije bilo nigde, nazalost ja sam bio mutean i nisam mogao da brojim. Ovaj covek ovde sto kaci nema veze sa mozgom sta prica kao sto se to i moze videti. Pozz

Konstantin55

Player
Player
Znači ovo je skroz pogresna odluka ja ne znam kako ovo moze fakat nije normalno. da se meni desilo zemljotres bi napravio. znaci haus odma covjeku dajte sta zeli nema rasprave haus

Status
Not open for further replies.
Top Bottom