Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
35834
Players nickname
Gran Daddy
Suspect ID
4595
Date of violation
Nov 10, 2024
Time of violation
11:30
Proofs
https://youtu.be/Zw1XzonlMbw

Deda Detlic

Player
Player
Sve u POV-u.

FIB-ov agent, krši pravilo MG-a iz dva razloga, prvi je što me prepoznaje preko ID-a u mimoilaženju u blizini Mirror Park-a (navodi da ima traženo lice od strane države, dok ja imam svega 2 zvezdice potrage tj siguran sam da ima bar 20 takvih u gradu u svakom trenutku), i dolazi direktno kod mene, ni ne pitajući drugo lice u mojoj blizini za pasoš, čime i potrvrđuje da krši pravilo mg-a.
Uglavnom, on se vraća i pošto mi traži pasoš, kaže da mu je vozilo (inače bez tablica) poznato.

PS: igrač ima šminku, obzirom da je juče išao bez šminke u geto da me uhapsi sam, ali to svakako neću kačiti za failRP, da fib ne dobije warn.

Conee

Player
Player
Imao sam trazeno lice prvo sam tebe pito jel je bilo vas dvoje bio si ti tak trazeni tkd nzm kakav mg je tu prekrsen a rekao sam da mi je poznato vozilo jer sam ga vidjao i pre tkd nema nikakvog mg-a tu

Danilo Geri

Player
Player
Sve u POV-u.

FIB-ov agent, krši pravilo MG-a iz dva razloga, prvi je što me prepoznaje preko ID-a u mimoilaženju u blizini Mirror Park-a (navodi da ima traženo lice od strane države, dok ja imam svega 2 zvezdice potrage tj siguran sam da ima bar 20 takvih u gradu u svakom trenutku), i dolazi direktno kod mene, ni ne pitajući drugo lice u mojoj blizini za pasoš, čime i potrvrđuje da krši pravilo mg-a.
Uglavnom, on se vraća i pošto mi traži pasoš, kaže da mu je vozilo (inače bez tablica) poznato.

PS: igrač ima šminku, obzirom da je juče išao bez šminke u geto da me uhapsi sam, ali to svakako neću kačiti za failRP, da fib ne dobije warn.
A sto lazes cenjenu administraciju, imao so 3 zvezdice

Conee

Player
Player
A i pritom i ti ces da ides za mg hagaha pricas da vidis koji sam preko maske i spominjes mg i gratcki tkd uzivaj 😉

Danilo Geri

Player
Player
Sve u POV-u.

Takodje deda, kako pises na fam radio sa vezanim rukama?

Deda Detlic

Player
Player
A i pritom i ti ces da ides za mg hagaha pricas da vidis koji sam preko maske i spominjes mg i gratcki tkd uzivaj 😉
nigde nisam rekao koji si (iako znam koji si ;)) i samo zato što je fib na početku nisi popio failRP za potragu u getu juče... a to sto sam spomenuo mg na fam radio, nisam ni na koji način uticao na rp situaciju u kojoj sam.

Deda Detlic

Player
Player
Imao sam trazeno lice prvo sam tebe pito jel je bilo vas dvoje bio si ti tak trazeni tkd nzm kakav mg je tu prekrsen a rekao sam da mi je poznato vozilo jer sam ga vidjao i pre tkd nema nikakvog mg-a tu
samo nisam znao, kako si znao da je to baš moje vozilo... kada nema niti tablice, niti si mene video da sam ga i vozio.

Uostalom... Admin će odlučiti ko je u pravu, a ko je u krivu.

Lep dan o/

Conee

Player
Player
samo nisam znao, kako si znao da je to baš moje vozilo... kada nema niti tablice, niti si mene video da sam ga i vozio.

Uostalom... Admin će odlučiti ko je u pravu, a ko je u krivu.

Lep dan o/
Nisam ja rekao da je tvoje rekao sam da mi je poznato jer sam ga video i pre 😉

Status
Not open for further replies.
Top Bottom