Vidi se na snimku kako dare pajser vredja ovaj divan projekat imate zalbu sami pogledajte
JERKOVIC VOLI PARTIZAN!!
JERKOVIC VOLI PARTIZAN!!
Last edited:
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!IDALJE VREDJAM <3Vidi se na snimku kako dare pajser vredja ovaj divan projekat imate zalbu sami pogledajte
JERKOVIC VOLI PARTIZAN!!
Tako je budi mudonja do kraja rispektIDALJE VREDJAM <3
Ne placi maliJa tebi mamu u picku da jebem moze?
Sine imas da places za 20 dana za unban jer si kidIDALJE VREDJAM <3
Sine kome kazes kid npc-u mali imash sigg 16/17god pa meni kazes kidSine imas da places za 20 dana za unban jer si kid
ce bude Postovani abrahame/mujo molim za unbleklistu dosta sam se promenio NE GUBI SESine kome kazes kid npc-u mali imash sigg 16/17god pa meni kazes kid
tesko ta stvar A TI VIDIM DA NEMAS PAMETNIJA POSLA NEGO DA SMARAS NARODce bude Postovani abrahame/mujo molim za unbleklistu dosta sam se promenio NE GUBI SE
PAZ KO MI KAZE DA SMARAM NAROD AHAHHAHAHAHAtesko ta stvar A TI VIDIM DA NEMAS PAMETNIJA POSLA NEGO DA SMARAS NAROD
Ajde razguliPAZ KO MI KAZE DA SMARAM NAROD AHAHHAHAHAHA
Popke majku ti jebem mrtvu u picku nadrogidanu najgoru na svetu.Picko bezruka dodji da te full listam ne da kenjas ovde po forumu govno bezruko.PAZ KO MI KAZE DA SMARAM NAROD AHAHHAHAHAHA
Picko mala volis da kacis jeli.Pickice mala bezruka.Jebem ja i tebe i tvoju kevuVidi se na snimku kako dare pajser vredja ovaj divan projekat imate zalbu sami pogledajte
JERKOVIC VOLI PARTIZAN!!
forum mafija HHAHAHAHAAH pickica otvorila novi forum i sad glumi nekog i nesto ajde sine ne placi , svi znamo da ti je grand zivot zzzPopke majku ti jebem mrtvu u picku nadrogidanu najgoru na svetu.Picko bezruka dodji da te full listam ne da kenjas ovde po forumu govno bezruko.
#Dare pajser najjaci
i da oces da me full lista ne mozes , 1 . nema rukice , 2 . blaklistovan si majmunce maloPopke majku ti jebem mrtvu u picku nadrogidanu najgoru na svetu.Picko bezruka dodji da te full listam ne da kenjas ovde po forumu govno bezruko.
#Dare pajser najjaci
Siguran si da sam black listan?i da oces da me full lista ne mozes , 1 . nema rukice , 2 . blaklistovan si majmunce malo
A da dodjes malo arena da proveris jel sam black listan? picko mala bezruka da si se u 11 h pojavio u areni picko malai da oces da me full lista ne mozes , 1 . nema rukice , 2 . blaklistovan si majmunce malo
bolje ti je da cutis evaderu glupi tlk od mn zz majmunceeSiguran si da sam black listan?