Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

borkovv

Player
Player
1.Informacije

1. Vaše ime u RL : Uros
2. Vaše godine : 17
3. Vremenska zona : GTM+2
4. Prosječna aktivnost na dan : 3-6h
5. Vaš Diskord : urkegt
6. Vaše Ingame ime : Uros Borkov
7. Vaš ID : 14037

Dodatne informacije

Lider za..... Families

2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem)

2.1. O meni i mojim iskustvima

-Na ovom projektu sam već duže vreme i uvek sam gajio veliku strast prema kriminalnim i ilegalnim aktivnostima. U Families sam bio najviše angažovan od svih organizacija, i ona je ostavila neizbrisiv trag u mom srcu (zato bi mi mnogo značilo da postanem lider ove prelepe organizacije).

-Imam široko iskustvo u svim vrstama kriminalnih organizacija i dobro znam šta treba da funkcioniše. Takođe, upoznat sam sa pravilima grada i pravilima za kriminalne organizacije. Nije da sam previše strog, ali smatram da je važno održavati red i disciplinu.

2.2. Moj cilj kao lider

-Drugi razlog zbog kojeg želim preuzeti liderstvo jeste želja da što više ljudi zavoli ovu organizaciju i da shvate važnost ilegalnih radnji onako kako sam to ja doživeo. Pružio bih im podršku, pokazao im kako i šta treba da rade, te odgovarao na sva njihova pitanja.

-Ispitivanje kandidata bi bilo detaljno, jer želim da imamo organizaciju koja dobro funkcioniše, sa članovima koji znaju pravila grada i pravila geta. Svako kršenje pravila bi bilo sankcionisano u zavisnosti od težine prekršaja (suspendovanje, kick, itd.).

2.3. Tim koji imam i moj pristup

-Već imam sastavljen tim od 10+ ljudi koji znaju svoj posao i šta se od njih očekuje. Oni bi zajedno sa mnom započeli ovaj mandat i pružili pomoć kako meni, tako i novim članovima organizacije. Naravno, za njih bi važila ista pravila kao i za sve ostale. Ne bih pravio nikakve izuzetke i na svakog od njih bih gledao iz istog ugla.

3. Kako će funkcionisati moja organizacija

-Rankovi u organizaciji bi se dodeljivali na osnovu zasluga, vodeći računa o ravnoteži između HC-a (High Command) i nižih činova. Niži činovi bi imali obavezu da poštuju veće činove, dok bi veći činovi pomagali manjim i objašnjavali im sve nejasne stvari.

-Trudio bih se da akcije budu što češće, kako bi članovima bilo interesantno u organizaciji. To bi uključivalo talacke, pljačke prodavnica, napade na gun store-ove i slične akcije.

-Uvek bih nastojao da ispunim svoja obećanja, jer imam iskustva u situacijama gde se to nije dešavalo i znam koliko je važno da se držimo dogovora.

Sretno svim ucesnicima ❤️

Top Bottom