Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.

borkovv

Player
Player
1.Informacije

1. Vaše ime u RL : Uros
2. Vaše godine : 17
3. Vremenska zona : GTM+2
4. Prosječna aktivnost na dan : 3-6h
5. Vaš Diskord : urkegt
6. Vaše Ingame ime : Uros Borkov
7. Vaš ID : 14037

Dodatne informacije

Lider za..... Families

2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem)

2.1. O meni i mojim iskustvima

-Na ovom projektu sam već duže vreme i uvek sam gajio veliku strast prema kriminalnim i ilegalnim aktivnostima. U Families sam bio najviše angažovan od svih organizacija, i ona je ostavila neizbrisiv trag u mom srcu (zato bi mi mnogo značilo da postanem lider ove prelepe organizacije).

-Imam široko iskustvo u svim vrstama kriminalnih organizacija i dobro znam šta treba da funkcioniše. Takođe, upoznat sam sa pravilima grada i pravilima za kriminalne organizacije. Nije da sam previše strog, ali smatram da je važno održavati red i disciplinu.

2.2. Moj cilj kao lider

-Drugi razlog zbog kojeg želim preuzeti liderstvo jeste želja da što više ljudi zavoli ovu organizaciju i da shvate važnost ilegalnih radnji onako kako sam to ja doživeo. Pružio bih im podršku, pokazao im kako i šta treba da rade, te odgovarao na sva njihova pitanja.

-Ispitivanje kandidata bi bilo detaljno, jer želim da imamo organizaciju koja dobro funkcioniše, sa članovima koji znaju pravila grada i pravila geta. Svako kršenje pravila bi bilo sankcionisano u zavisnosti od težine prekršaja (suspendovanje, kick, itd.).

2.3. Tim koji imam i moj pristup

-Već imam sastavljen tim od 10+ ljudi koji znaju svoj posao i šta se od njih očekuje. Oni bi zajedno sa mnom započeli ovaj mandat i pružili pomoć kako meni, tako i novim članovima organizacije. Naravno, za njih bi važila ista pravila kao i za sve ostale. Ne bih pravio nikakve izuzetke i na svakog od njih bih gledao iz istog ugla.

3. Kako će funkcionisati moja organizacija

-Rankovi u organizaciji bi se dodeljivali na osnovu zasluga, vodeći računa o ravnoteži između HC-a (High Command) i nižih činova. Niži činovi bi imali obavezu da poštuju veće činove, dok bi veći činovi pomagali manjim i objašnjavali im sve nejasne stvari.

-Trudio bih se da akcije budu što češće, kako bi članovima bilo interesantno u organizaciji. To bi uključivalo talacke, pljačke prodavnica, napade na gun store-ove i slične akcije.

-Uvek bih nastojao da ispunim svoja obećanja, jer imam iskustva u situacijama gde se to nije dešavalo i znam koliko je važno da se držimo dogovora.

Sretno svim ucesnicima ❤️

Mike Djames

Vlasnik dzumara
Server Administrator
Prihvaceno, intervju ce biti odrzan 24.11.2024 u 18:00h, budite u cekaonici na GrandRP discord-u 5min pre pocetka. Srecno!

Status
Not open for further replies.
Top Bottom