Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Approved Zalba na organizaciju LifeInvader

Status
Not open for further replies.
Your ID
1777
Players nickname
Mike LostHer
Suspect ID
0000
Date of violation
Apr 20, 2022
Time of violation
17:46
Proofs
https://imgur.com/a/PT4osXi

Miro Sumar

Player
Player
Daj ljudi oladite malo koji vam je , Ljudi shvatite da nemogu svaki put da napisu tacno , jbt mora i oni da pogrese tek su dobili novog lidera, Chillujte malo

Scarlet Dashwood

Only if you wish to suffer...
Player
Greške se dešavaju i nastaviće da se dešavaju dok ta određena grupa ne prestane sabotirati svakog Lidera LifeInvadera. Mi se trudimo da što manje grešimo i ako svake sekunde stiže više i više oglasa. Izbegavamo da pravimo greške koliko je to god moguće ali nekada i mi grešimo, jer ipak da neko konstanto piše oglase kako bi nekom olakšao kupovinu/prodaju nekih stvari nije lako dok ima ljudi koji bez razloga šalju ovakve oglase. U žurbi kako bi smo postavili sve oglase dešavaju se greške poput ove.

Klementin

Player
Player
Decko vec 3 puta aplicira za Lidera LI i tek sad dobija. Krivo vam je sto neko iz vase fam nije dobio pa pokusavate da smestite warn isti dan? Ovo sto radite je prejadno. Gresaka je bilo i uvek ce ih biti ajde sad svi da kacimo sto neko nije stavio tacku na kraju oglasa. Pa onda bi se lider LI menjao svaka 3 dana. Ako imate neku zalbu prilozite je na discordu ili licno lideru. A ako lider ili ko je vec zaduzen za to ne odreaguje ili nesto slicno onda okacite na forum.

Shomy McQueen

╚════▣◎▣════╝
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Prihvatiti ovu žalbu.​
  • Leaderu LIfeInvadera će biti skrenuta pažnja na ovu grešku te će biti obavešten o ovoj situaciji.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom