By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Vidi zalbu sto je postavio jos jedan lik oni su se pripremili kao da su znali da ce imat napad na vojnu bazubraca zablokirala kapiju skroz
Reci mi kako je Matke prosao bez problema a vi niste na istu tu kapiju?sve jedno ne smeju zablokirati ovako ulaz
off topic zReci mi kako je Matke prosao bez problema a vi niste na istu tu kapiju?
to ti vidi sa kuratorom vasim kako je on prosao a mi nismo nas 15 je ostalo ispred jer je tenk bio na putu ili sta je vec toReci mi kako je Matke prosao bez problema a vi niste na istu tu kapiju?
Pa saznali su occ informacije i sada glume tu neko ludilo...Vidi zalbu sto je postavio jos jedan lik oni su se pripremili kao da su znali da ce imat napad na vojnu bazu
zato sto je onaj na kapiji brzo stavio na sred puta tenk i blokirao ceo ulazReci mi kako je Matke prosao bez problema a vi niste na istu tu kapiju?
Necu da se raspravljam sa vama, Matke je prosao bez problema vi sto ste specijalci pa morate svi odjednom da pordjete to je vas problem.Sami ste ga pomjerili znali smo da dolazite nismo nista radili da bi vas zaustavili. Ne znam sto ne budete fer ako ste vec pali pomirite se sa tim. Ni mi ne pametujemo i kacimo kad padnemo
Rekao sam ti, ukoliko zelis dokaz da nismo saznali OOC reci mi,odmah ti saljem.Pa saznali su occ informacije i sada glume tu neko ludilo...
nemislim na direktno iskljucivanje nego mjenjanje lidera i to...Braco cemu da radite ovo sa org jbt radimo svako svoj posao i mi smo mogli vas i ostale okacit na forum milion puta pa nismo svaku stvar morate stavit na forum sta vam je ajde da budemo normalni cemu sada da dolazi do iskljucivanja NG-a radi jebene kapije ljudi budimk realni i malo se svi smirimo ista stvar kao da smo mi napali vasu kucu i vi bi je isto branili stavljali vozila i ko zna sta drugo dajte ljudi povucite zalbe neznate kakvog novog lidera mozete dobit jer trenutni lider Aleksa Zampa je jedini lider koji zeli sigurnost i mir medu svima.