Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Zalba na Drzavnu ORG | Nacionalna Garda

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
2562
Players nickname
Offender Crip
Suspect ID
0000
Date of violation
Apr 20, 2022
Time of violation
20:30
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=xX-WDete9n0

Lacman Kurtzman

Player
Player
Hahahaha, ta vozila stoje standardo kas ne napravi RR vozila ne znam o cemu ti pricas, prolaz nije zablokiran da ste isli drugom stranom prosli bi, ima taman mjesta da svaki auto prodje jedan po jedan, tako da ne znam o cemu je problem?

Gomez

Player
Player
Sami ste ga pomjerili znali smo da dolazite nismo nista radili da bi vas zaustavili. Ne znam sto ne budete fer ako ste vec pali pomirite se sa tim. Ni mi ne pametujemo i kacimo kad padnemo

Lacman Kurtzman

Player
Player
Sami ste ga pomjerili znali smo da dolazite nismo nista radili da bi vas zaustavili. Ne znam sto ne budete fer ako ste vec pali pomirite se sa tim. Ni mi ne pametujemo i kacimo kad padnemo
Necu da se raspravljam sa vama, Matke je prosao bez problema vi sto ste specijalci pa morate svi odjednom da pordjete to je vas problem.

Last edited:

Bojan Krivokuca

Player
Player
na pocetku snimka se vidi kako vasa 2 vozila prolaze bez ikakvih problema a ostatak vas ocigledno ne zna kako i sa koje strane treba da se udje:ROFLMAO:

Michael Brutal

Player
Player
Braco cemu da radite ovo sa org jbt radimo svako svoj posao i mi smo mogli vas i ostale okacit na forum milion puta pa nismo svaku stvar morate stavit na forum sta vam je ajde da budemo normalni cemu sada da dolazi do iskljucivanja NG-a radi jebene kapije ljudi budimk realni i malo se svi smirimo ista stvar kao da smo mi napali vasu kucu i vi bi je isto branili stavljali vozila i ko zna sta drugo dajte ljudi povucite zalbe neznate kakvog novog lidera mozete dobit jer trenutni lider Aleksa Zampa je jedini lider koji zeli sigurnost i mir medu svima.

Michael Brutal

Player
Player
Braco cemu da radite ovo sa org jbt radimo svako svoj posao i mi smo mogli vas i ostale okacit na forum milion puta pa nismo svaku stvar morate stavit na forum sta vam je ajde da budemo normalni cemu sada da dolazi do iskljucivanja NG-a radi jebene kapije ljudi budimk realni i malo se svi smirimo ista stvar kao da smo mi napali vasu kucu i vi bi je isto branili stavljali vozila i ko zna sta drugo dajte ljudi povucite zalbe neznate kakvog novog lidera mozete dobit jer trenutni lider Aleksa Zampa je jedini lider koji zeli sigurnost i mir medu svima.
nemislim na direktno iskljucivanje nego mjenjanje lidera i to...

Michael Brutal

Player
Player
Imamo i braco sta je Kayn Darkin napravio na pljacki banke znaci imamo sve decki nemojte ovo da radite.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom