Poštovani, prošle su već dvije i pol godine otkad sam dobio ban na twink nalogu za ban evade. Dobio sam ban na main nalogu za PC check na kojem naravno nije ništa pronađeno jer nisam takav lik da cheatujem, nego mi se nešto desilo s windowsom, tada sam imao dosta problema oko kompjutera te je admin Nikola Obama rekao kako sam sam brisao svašta kako bi sakrio cheat te sam tu nepravedno dobio ban, znate zašto je taj admin izbačen iz admina (nisam siguran da li je istina to što su ostali na serveru pričali te se ne želim miješati u to i vrijeđati nekoga) te je tada to možda napravio zbog familije koju je tada jako volio (ili su ga oni nagovorili da to napravi) jer su me svi iz te familije mrzili jer sam imao jako loš kompjuter i internet te su govorili da cheatujem te stalno pokušavali namjestiti ban. Uglavnom, nakon što sam na main nalogu dobio ban, išao sam igrati na twinku jer sam bio eto glup i samo sam htio dalje igrati i družiti se s ljudima na serveru ali sam dobio ban od Ivkezza za ban evade. Nakon toliko vremena sam se opametio i shvatio da ne smijem to raditi te se nadam da mogu dobiti unban te obećajem da neću više napraviti takvu grešku i ako dobijem unban neću ulaziti na twink sve dok i na mainu ne dobijem unban osim ako vi to dopuštate i ako smijem igrati na njemu u ovom slučaju te evo ako ponovim to možete mi slobodno perma banati oba accounta i neću vas više moliti za unban jer sam sam to rekao. Prihvaćam i money wipe ako je potrebno te čak i da mi sve ostale stvari obrišete za unban. Hvala puno unaprijed.