Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
7233
Players nickname
Adon Taticaa
Suspect ID
0000
Date of violation
Apr 21, 2022
Time of violation
18:00
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=dec5aYvUV5Q

Adon

Player
Player
Opljackao sam 3 bankomata svaki put isti helikopter dolazi iznad bankomata i meni se na ekranu pojavljuje"Niste uspjeli opljackati bankomat". Ng,Fib,Gov je disbandan i nema druge organizacije koja ovo moze napraviti.Cisti BA.Molim da se provjeri osoba koja je to uradila i da se kazni!
eTbigXA.png

Shomy McQueen

╚════▣◎▣════╝
Player
Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.​
  • Ostavljam ovu žalbu kuratorima LSPDa.

Lukas Anderson

Player
Player
Posto se na zadatom POV-u ne vidi "ID" niti bilo sta smatram da zalba je nepotpuna. Izbegavajte pljackanje bankomata u Gettu, pa cete manje imati problema sa helikopterima.

Miyagi Chang

Sensei
Player
Vadite se na ghetto u ovom snimku, imate preko 80 clanova koji krse pravila i vadite se na bizarne stvari ako niste sposobni da drzite toliko clanove ne znam razlog drzanja.
Probaj te da nadjete problem u sebi nekad a ne u drugima da ste tako bajna organizacija ne bi ste bili po 10 puta na dan u zalbama.
Ali glavni problem PD nisu ljudi nego oni koji upravljaju njima, gde dodju regruti koji znaju vise od direkotra policije...

Lukas Anderson

Player
Player
Bivsi Administartore Miyagi Kayn, vidim da od kada si ti otisao nesto mi "fali" i nasoj organizaciji, ali izgleda ti nam bas falis ;)

Jerry Thompson

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Odbiti ovu žalbu.
  • Nedovoljno dokaza.
  • Ne vidi se ID od vozaca helikoptera. Mozda su bili jedan ili dvoje u njemu.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom