By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!nadi mi u ovom videu di smo mi beitali,pili magnezijum, a za strah za zivot nebi trebali ni imat zato sto niko nije ni brojo ni nista,molim admine da daju najstrozu kaznu igracu u videu.Pa normalno da je čovjeku dopizdilo da baitate više, pijete magnezij, i nemate strah za život (penjete se na krov kuče gdje smo u dvorištu nas 8 bsa puškama.
Molim admine da se malo i obrati pažnja na kršenje pravila i drugih u ovom pov-u osim imenovanog kojemu je dopizdilo (što u potpunosti razumijem) nakon silnih i konstantnih provokacija istih igrača.
vidi se da ne znate pravila baiting je kad neprestano ulazis i izlazis iz necijeg dvorista ovo sta smo ni napravili nije ni b od baitinga.a to sta kazes da nikog niste kacili ja nisam nikog kacio od vasih dok neko iz vaseg fama nije mene kacioHahahaha jesi realan? Pa ne pričate in game pa da si dajete informacije nego preko diskorda ili čega već nebitno, znači magnezij pijete.
A što se Fear-a tiče, nemora ti se brojat, dovoljno je to šta ste uletili u tuđi posjed gdje nas je sa puškama bilo više nego duplo od vas i niste imali strah i svejedno ste upali, što je ujedno i bait jer ste to s namjerom napravili da bi provocirali. Isto kao što kad čuva nas 3-5 mašinu vaš jedan čovjek uleti i uzme mašinu dok mi ne stignemo izbrojati, čime se isto krši Fear RP ali nema veze, nismo vas ni jednom okačili ali od sad ćemo se potruditi da snimamo takve vaše gluposti pa budemo rješavali i to.
onda bi ti baki moj trebao da dobis za vdmA taj čovjek je id:66953 i psovao je meni jer sam se ja slučajno kada je zakočio netom prije dolaska do tog zida zabio autom u njega, a nije psovao u ig ali sam ovdje sada to saznao i molim da administracija isto kazni i tog čovjeka za to psovanje i spominjanje majke jednako kao i člana naše familije.
Unaprijed hvala,
Jakii Soprano I 57597
Aj pročitaj još jednom moju poruku da utvrdiš gradivo i prestaneš se sramotiti, molim te…onda bi ti baki moj trebao da dobis za vdm
brat ne zna za provjeru panelaDanas ste bar 5 puta bili u dvorištu no nebitno, ne razumiješ to o čemu govorim kad smo koda baitinga al nema veze.
I opet ste vi više pravila od nas prekršili, a vi se na nas žalite, sramota….
a ovaj tvoj umjesto da se isprica on jos na forumu nas vrijeda stvarno za svaku pohvalu imate 25+ godina i tu se iskaljujete na djecuAj pročitaj još jednom moju poruku da utvrdiš gradivo, molim te…
niko vas nije provociro dosli smo prije vas i isli smo vidjet imali li panela a vi se pravite glupi i pucate po nama bez razloga i jos govorite na radio sa revom u ruci i bez razloga pocinjete brojatDjecu treba naučiti da se stariji poštuju a ne provociraju….
Na radio se sa pištoljem smije pričati i nije PG bez brige, s druge strane u dvorištu je bilo 7 ljudi, ja sam dolazio iza vas i bio sam osmi.niko vas nije provociro dosli smo prije vas i isli smo vidjet imali li panela a vi se pravite glupi i pucate po nama bez razloga i jos govorite na radio sa revom u ruci i bez razloga pocinjete brojat
u dvoristu nikog nije bilo i to se vidi na snimci,a krivo si me shvatio za ovo on je poceo brojat od 4 i nije naveo razlogNa radio se sa pištoljem smije pričati i nije PG bez brige, s druge strane u dvorištu je bilo 7 ljudi, ja sam dolazio iza vas i bio sam osmi.
Dovoljno je da ti se krene brojati na našem posjedu iako je čovjek koji ti je brojao rekao da napustiš posjed..
ovo je samo dio dvorista i krov, kuca ima i s druge strane dvoriste.u dvoristu nikog nije bilo i to se vidi na snimci,a krivo si me shvatio za ovo on je poceo brojat od 4 i nije naveo razlog