Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Approved G.P 6.15,G.P 3.2,G.P 3.1 I 33984 FailRP I 66568

Status
Not open for further replies.
Your ID
61900
Players nickname
karlo djokic
Suspect ID
33984
Date of violation
Nov 30, 2024
Time of violation
16:03
Proofs
https://youtu.be/l_WflczyZyQ

Jakii GG

Player
Player
Pa normalno da je čovjeku dopizdilo da baitate više, pijete magnezij, i nemate strah za život (penjete se na krov kuče gdje smo u dvorištu nas 8 bsa puškama.
Molim admine da se malo i obrati pažnja na kršenje pravila i drugih u ovom pov-u osim imenovanog kojemu je dopizdilo (što u potpunosti razumijem) nakon silnih i konstantnih provokacija istih igrača.

karlo1312

Player
Player
Pa normalno da je čovjeku dopizdilo da baitate više, pijete magnezij, i nemate strah za život (penjete se na krov kuče gdje smo u dvorištu nas 8 bsa puškama.
Molim admine da se malo i obrati pažnja na kršenje pravila i drugih u ovom pov-u osim imenovanog kojemu je dopizdilo (što u potpunosti razumijem) nakon silnih i konstantnih provokacija istih igrača.
nadi mi u ovom videu di smo mi beitali,pili magnezijum, a za strah za zivot nebi trebali ni imat zato sto niko nije ni brojo ni nista,molim admine da daju najstrozu kaznu igracu u videu.

djuka132

Player
Player
LJUBIM OVU BRACU U NJIHOVU GLAVU SERVER NIJE BIO NIKAD OVAKAV KAO STO JE SAD ZBOG OVAKVIH LJUDI SVAKI BOZI DAN DOLAZE I PUCAJU BEZ IKAKVOG BROJANJA I ICEGA TAKO DA MI JE PRSLO SVE I JEBEMI SI I ZA KAZNU I ZA SVE PORED OVAKVIH SMRADOVA NETREBA NI IGRATI KAD GOD SAM PRICAO SA ADMINIMA I ONI SU SE ZALILI NA IGRACE KAO STO SU OVI DEBILI HVALA NA LEPOM VREMENU ADMINISTRACIJI I MUJU

Last edited:

Jakii GG

Player
Player
Hahahaha jesi realan? Pa ne pričate in game pa da si dajete informacije nego preko diskorda ili čega već nebitno, znači magnezij pijete.

A što se Fear-a tiče, nemora ti se brojat, dovoljno je to šta ste uletili u tuđi posjed gdje nas je sa puškama bilo više nego duplo od vas i niste imali strah i svejedno ste upali, što je ujedno i bait jer ste to s namjerom napravili da bi provocirali. Isto kao što kad čuva nas 3-5 mašinu vaš jedan čovjek uleti i uzme mašinu dok mi ne stignemo izbrojati, čime se isto krši Fear RP ali nema veze, nismo vas ni jednom okačili ali od sad ćemo se potruditi da snimamo takve vaše gluposti pa budemo rješavali i to.

Jakii GG

Player
Player
A taj čovjek je id:66953 i psovao je meni jer sam se ja slučajno kada je zakočio netom prije dolaska do tog zida zabio autom u njega, a nije psovao u ig ali sam ovdje sada to saznao i molim da administracija isto kazni i tog čovjeka za to psovanje i spominjanje majke jednako kao i člana naše familije.
Unaprijed hvala,
Jakii Soprano I 57597

karlo1312

Player
Player
Hahahaha jesi realan? Pa ne pričate in game pa da si dajete informacije nego preko diskorda ili čega već nebitno, znači magnezij pijete.

A što se Fear-a tiče, nemora ti se brojat, dovoljno je to šta ste uletili u tuđi posjed gdje nas je sa puškama bilo više nego duplo od vas i niste imali strah i svejedno ste upali, što je ujedno i bait jer ste to s namjerom napravili da bi provocirali. Isto kao što kad čuva nas 3-5 mašinu vaš jedan čovjek uleti i uzme mašinu dok mi ne stignemo izbrojati, čime se isto krši Fear RP ali nema veze, nismo vas ni jednom okačili ali od sad ćemo se potruditi da snimamo takve vaše gluposti pa budemo rješavali i to.
vidi se da ne znate pravila baiting je kad neprestano ulazis i izlazis iz necijeg dvorista ovo sta smo ni napravili nije ni b od baitinga.a to sta kazes da nikog niste kacili ja nisam nikog kacio od vasih dok neko iz vaseg fama nije mene kacio

Jakii GG

Player
Player
Danas ste bar 5 puta bili u dvorištu no nebitno, ne razumiješ to o čemu govorim kad smo koda baitinga al nema veze.

I opet ste vi više pravila od nas prekršili, a vi se na nas žalite, sramota….

karlo1312

Player
Player
A taj čovjek je id:66953 i psovao je meni jer sam se ja slučajno kada je zakočio netom prije dolaska do tog zida zabio autom u njega, a nije psovao u ig ali sam ovdje sada to saznao i molim da administracija isto kazni i tog čovjeka za to psovanje i spominjanje majke jednako kao i člana naše familije.
Unaprijed hvala,
Jakii Soprano I 57597
onda bi ti baki moj trebao da dobis za vdm

Jakii GG

Player
Player
Djecu treba naučiti da se stariji poštuju a ne provociraju….
Pa kad već nisu do sad naučila moramo mi malo pokušat koliko je to moguće…

karlo1312

Player
Player
Djecu treba naučiti da se stariji poštuju a ne provociraju….
niko vas nije provociro dosli smo prije vas i isli smo vidjet imali li panela a vi se pravite glupi i pucate po nama bez razloga i jos govorite na radio sa revom u ruci i bez razloga pocinjete brojat

Jakii GG

Player
Player
niko vas nije provociro dosli smo prije vas i isli smo vidjet imali li panela a vi se pravite glupi i pucate po nama bez razloga i jos govorite na radio sa revom u ruci i bez razloga pocinjete brojat
Na radio se sa pištoljem smije pričati i nije PG bez brige, s druge strane u dvorištu je bilo 7 ljudi, ja sam dolazio iza vas i bio sam osmi.
Dovoljno je da ti se krene brojati na našem posjedu iako je čovjek koji ti je brojao rekao da napustiš posjed..

djuka132

Player
Player
LJUBI TEBE TVOJ BRAT KAD BUDES U OVOM GRADU 4 SKORO GODINE ONDA SE JAVI I PRICAJ NESTO DOLAZITE SVAKI BOZI DAN I BEJTATE I PUCATE BEZ BROJANJA SVAKI POV SAM IMAO NISAM VAS KACIO TAKO DA JA SAM ISPADAO COVEK A VI SAM SI REKO MALA DECA KOJIMA SU RODITELJI KUPILI KOMP I DOLAZITE I UNISTAVA TE RP DA JA SAM PREKRSIO MNOGO PRAVILA TOGA SAM SVESTAN A VI IDITE NAUCITE OSTALA PRAVILA SEM OVOG STO ZNATE DA KACITE HVALA

karlo1312

Player
Player
Na radio se sa pištoljem smije pričati i nije PG bez brige, s druge strane u dvorištu je bilo 7 ljudi, ja sam dolazio iza vas i bio sam osmi.
Dovoljno je da ti se krene brojati na našem posjedu iako je čovjek koji ti je brojao rekao da napustiš posjed..
u dvoristu nikog nije bilo i to se vidi na snimci,a krivo si me shvatio za ovo on je poceo brojat od 4 i nije naveo razlog

Status
Not open for further replies.
Top Bottom