By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!neda mi se svadat s tobom aj zovo je samo dio dvorista i krov, kuca ima i s druge strane dvoriste.
to sto ti nisi cuo, ne znaci da nije...
mg je nista fear je warn a on nece dobit ban zato sto ga ja nisam kacio nego vas,a onaj vas ce dobit puno vise nego mojsad si i svom frendu smjestio ban sa ovom zalbom, dobit ce tejos i kaznu za mg i fear rp svi...
prvo nauci pravila i postuj ista pa onda snimaj i kaci druge....
i nije ti spomenuo uopce majku ako dobro poslusas i nije ti reko uopce igmg je nista fear je warn a on nece dobit ban zato sto ga ja nisam kacio nego vas,a onaj vas ce dobit puno vise nego moj
dobro odjebi vise od mene kolko si nedokazan starkeljo jedan reko sam da mi se neda svadat s tobom a ti nastavljas josnema veze, cuje se sve, i nemora biti ig, dovoljno je da sam ja to sada cuo, budes vidio, admin bude to odlucio...
i admin kaznjava sve na pov-u a ne samo onoga na koga se zalba odnosi, budes sve vidio, ocito ti je ovo prva zalba hahahah
bit ce i tvom prijatelju ljepo ne brinihahahah pa ti ni osnovne ponasanja ne znas...
kao prvo nisam starkelja, kao drugo ni ne znas sta pises jer do sad nisi napisao da ti se neda svadjat ili ti ga raspravljat nego ti je ovo prvi put sad, samo dajes ljudima materijala da te ismijavaju hahah
sad kad nemos igrat grand, bit ce nam svima ljepse, pocevsi od mene, uzivaj na bahamima i odmori malo i razmisli o svom ponasanju
ljubi te brat bole me k sto cu biti kaznjen onako ovako vi ste mi unistili ovaj grad ste unistiliiii neznate pravila i krsite ih na maxbit ce i tvom prijatelju ljepo ne brini