Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Approved G.P 6.15,G.P 3.2,G.P 3.1 I 33984 FailRP I 66568

Status
Not open for further replies.
Your ID
61900
Players nickname
karlo djokic
Suspect ID
33984
Date of violation
Nov 30, 2024
Time of violation
16:03
Proofs
https://youtu.be/l_WflczyZyQ

Jakii GG

Player
Player
sad si i svom frendu smjestio ban sa ovom zalbom, dobit ce tejos i kaznu za mg i fear rp svi...
prvo nauci pravila i postuj ista pa onda snimaj i kaci druge....

karlo1312

Player
Player
sad si i svom frendu smjestio ban sa ovom zalbom, dobit ce tejos i kaznu za mg i fear rp svi...
prvo nauci pravila i postuj ista pa onda snimaj i kaci druge....
mg je nista fear je warn a on nece dobit ban zato sto ga ja nisam kacio nego vas,a onaj vas ce dobit puno vise nego moj

Jakii GG

Player
Player
nema veze, cuje se sve, i nemora biti ig, dovoljno je da sam ja to sada cuo, budes vidio, admin bude to odlucio...
i admin kaznjava sve na pov-u a ne samo onoga na koga se zalba odnosi, budes sve vidio, ocito ti je ovo prva zalba hahahah

karlo1312

Player
Player
nema veze, cuje se sve, i nemora biti ig, dovoljno je da sam ja to sada cuo, budes vidio, admin bude to odlucio...
i admin kaznjava sve na pov-u a ne samo onoga na koga se zalba odnosi, budes sve vidio, ocito ti je ovo prva zalba hahahah
dobro odjebi vise od mene kolko si nedokazan starkeljo jedan reko sam da mi se neda svadat s tobom a ti nastavljas jos

Jakii GG

Player
Player
hahahah pa ti ni osnovne ponasanja ne znas...
kao prvo nisam starkelja, kao drugo ni ne znas sta pises jer do sad nisi napisao da ti se neda svadjat ili ti ga raspravljat nego ti je ovo prvi put sad, samo dajes ljudima materijala da te ismijavaju hahah

sad kad nemos igrat grand, bit ce nam svima ljepse, pocevsi od mene, uzivaj na bahamima i odmori malo i razmisli o svom ponasanju

karlo1312

Player
Player
hahahah pa ti ni osnovne ponasanja ne znas...
kao prvo nisam starkelja, kao drugo ni ne znas sta pises jer do sad nisi napisao da ti se neda svadjat ili ti ga raspravljat nego ti je ovo prvi put sad, samo dajes ljudima materijala da te ismijavaju hahah

sad kad nemos igrat grand, bit ce nam svima ljepse, pocevsi od mene, uzivaj na bahamima i odmori malo i razmisli o svom ponasanju
bit ce i tvom prijatelju ljepo ne brini

Tica Abyss

You and I drink the poison from the same vine
Senior Administrator
Nakon pregleda dokaza, odlučila sam prihvatiti ovu žalbu.
ID 33984 dobiće kaznu za Generalno Pravilo 3.2
3.2 Roditelje ne treba spominjati u svim chatovima, uključujući i glasovne .

ID 61900 će biti kažnjen za MetaGaming (MG).

Status
Not open for further replies.
Top Bottom