Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
25959
Players nickname
Ljubisa Tsuji
Administrators nickname
Johny Zekonja
Date
Nov 30, 2024
Time
17:05
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/875211/page-2#post-3077412

Ljubisa

Player
Player
Da pitam jos jednom ako je ikako moguc taj unban ili bilo kakvo smanjenje kazne, nemam potrebe da ne upalim snimanje za event, niti imam bilo kakav cit ili bilo sta slicno, svaki igrac na ovom serveru zna da sam legit i vec 2 godine i 5 meseci igram na ovom serveru, vise puta mi je zatrazen POV samo se jednom desilo da ga nisam imao, dacu sve od sebe da se to vise nikad ne dogodi, i jedan sam od retkih koji ne krsi puno pravila ovog divnog servera, HVALA NA CITANJU.

Ljubisa

Player
Player
Da pitam jos jednom ako je ikako moguc taj unban ili bilo kakvo smanjenje kazne, nemam potrebe da ne upalim snimanje za event, niti imam bilo kakav cit ili bilo sta slicno, svaki igrac na ovom serveru zna da sam legit i vec 2 godine i 5 meseci igram na ovom serveru, vise puta mi je zatrazen POV samo se jednom desilo da ga nisam imao, dacu sve od sebe da se to vise nikad ne dogodi, i jedan sam od retkih koji ne krsi puno pravila ovog divnog servera, HVALA NA CITANJU.
Opet da dodam da nije do mene vec je AMD zalagovao.

Cevu

Player
Player
Slazem se, Ljubisa jako dobar lik, treba mu dati unban😃

Status
Not open for further replies.
Top Bottom