Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.

Mark Armone

Player
Player
Informacije
1. Vaše ime IRL: Marko
2. Vaše godine: 18
3. Vremenska zona: GMT +1
4. Od kada do kada ste inace ingame (Vremenski stavite npr od 10:00 do 19:00): od 14:00 do 00:00
5. Prosjecna aktivnost po danu(Vremenski): 2h-8h
6. Vaš Discord: .fantux
7. Vaše ingame ime: Mark Armone
8. Vaš ID: 340
9. Želim biti kurator Crime-a ili State-a: State-a

Dodatne informacije

1. Zašto želite postati admin?

Prije nego što sam krenuo igrati na Grand-u igrao sam na SAMP-u na Balkan School na kojem sam proveo nešto malo vremena. Još prije otvaranja RS server sam igrao na ENG serveru. Imam iskustva u RP-u iz razloga što sam bio u svim organizacijama osim NG te sam nučio puno novih stvari. Ovaj projekt je ostavio dobar trag u mojem sjećanju koji nikad neću zaboraviti. Htio bih pomoći ovom projektu koliko god mogu na način da pomognem održavati pravilan RP. Volio bih pomoći novim igračima koji svakog dan ulaze na server te pomoći riješiti neke probleme koji ih muče u vezi servera. Smatram sve ljude kao svojom bračom što znaci da sam spreman svima podjednako pomoći. Imam iskustva pošto sam već prije bio u administraciji.

2. Koje su vaše prednosti?
2.1 Imam strpljenja
2.2 Pažljivo poslušam oba dvije strane priče te dam sve od sebe da donseme pravilnu odluku
2.3 Proveo sam skoro 2 godine igrajuči na grandu uključujući engleski server
2.4 Snalazim se u teškim situacijama 2.5 Ljubazan sam prema drugim igračima
2.6 Već sam bio u administraciji stoga znam kako funkcioniraju stvari

3. Koje su vaše najveće slabosti?
3.1 Tvrdoglavost.

4. Hoćete li biti spremni napustiti RP život da bi postali admin?
Da.

5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je da imate biznis dok ste administrator):
Da, nemam biznis.

6. Da li postoji neki IRL problem koji vas sprijecava da budete aktivni u ovom trenutku?
Ne, ne postoji.

Niko Salamancaa

Senior Administrator
Senior Administrator
Cestitamo, Pozvani ste na intervju
Kontaktirajte me na discordu da se dogovorimo za termin ispitivanja.
Discord username - nikomrkva
Rok 36h

Status
Not open for further replies.
Top Bottom