Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
18775
Players nickname
Humadenin Bakar
Suspect ID
2318
Date of violation
Dec 1, 2024
Time of violation
00:00
Proofs
https://gta5grand.com/

StefiGavrilovic

Player
Player
ID 2318 priznaje na ovoj zalbi Pending review - Mass Rule Break | 2717 18671 da je njegova familija Venom kupila od Dusana kucu za RL pare i kako je to kupila od drugog Dusana, ne od Dusana McQuenna kako je napisano, cime je direktni saucesnik krsenja tog pravila jer je to i sam priznao da je istina.

Editovao je poruku ali srecom ja imam screenshot:

Zamolio bih da Mujo pregleda logove od ove poruke (historiju sta je ID 2318 pisao i njegovo priznanje) i da kazni ID 2318 za G.P 1.6 jer je ovdje priznao krsenje istog tog pravila kao da je kuca za RL pare kupljena od drugog Dusana, ne od Dusana McQuenna kako je prvobitno napisano (pretpostavljeno).

Priznanje imate crno na bijelo pa ga za to molim vas i kaznite jer ovo je prvi put da neko javno prizna da je kupio kucu ili nesto ingame za RL pare. Hvala.

Ps. i ovdje u ovoj zalbi u komentaru ispod moje zalbe priznao je da je kuca kupljena za RL pare:

"a nije ni od dusana vec od totalno drugog coveka" ovo su njegove rijeci ovdje: Pending review - G.P 1.6 | 2318

slika je tu u slucaju da opet edituje komentar

Last edited:
ID 2318 priznaje na ovoj zalbi Pending review - Mass Rule Break | 2717 18671 da je njegova familija Venom kupila od Dusana kucu za RL pare i kako je to kupila od drugog Dusana, ne od Dusana McQuenna kako je napisano, cime je direktni saucesnik krsenja tog pravila jer je to i sam priznao da je istina.

Editovao je poruku ali srecom ja imam screenshot:

Zamolio bih da Mujo pregleda logove od ove poruke (historiju sta je ID 2318 pisao i njegovo priznanje) i da kazni ID 2318 za G.P 1.6 jer je ovdje priznao krsenje istog tog pravila kao da je kuca za RL pare kupljena od drugog Dusana, ne od Dusana McQuenna kako je prvobitno napisano (pretpostavljeno).

Priznanje imate crno na bijelo pa ga za to molim vas i kaznite jer ovo je prvi put da neko javno prizna da je kupio kucu ili nesto ingame za RL pare. Hvala.
Kad je ta kuca bila, ja nisam ni igrao, a ni bio u venomu, tako da nemam nista sa tim, a nije ni od dusana vec od totalno drugog coveka, verujes na prvu rec, budala

Status
Not open for further replies.
Top Bottom