Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Pending review G.P 6.15 | PHOENIX FAMILIJA

Your ID
48842
Players nickname
Boza Han
Suspect ID
56247,65189,30232,34
Date of violation
Dec 3, 2024
Time of violation
00:00
Proofs
https://youtu.be/Pc_2mvImFD0

Hector Ster

Player
Player
zar vas nije blam da kacite NPC montazu koju ste napravili da bi ste imali neku utehu al jebiga brate te montaze ne menjaju situaciju da ste sve cesce mrtvi 😂

Da nije vas ovi ljudi ne bi imali cime da brishu podove
To se vidi po izuzetke na snimke sto ste sami krivi sto padate a na forum zalbe sto kacite to jos zalnije za sve vas posle tolko vremena aktivnost u fam da vam je cista 0 pre svega za na dalje da ne pricamo srdacan pozdrav za palu ekipu uz jutranju kaficu :coffee:.

Popke Popadic

Player
Player
To se vidi po izuzetke na snimke sto ste sami krivi sto padate a na forum zalbe sto kacite to jos zalnije za sve vas posle tolko vremena aktivnost u fam da vam je cista 0 pre svega za na dalje da ne pricamo srdacan pozdrav za palu ekipu uz jutranju kaficu :coffee:.
ne gubi se dete , koliki si ti npc , ne zna se ko je veci ti ili ovaj tvoj fam npcevski , zz

Hector Ster

Player
Player
Pomocam ti se na revolver pravo da ti kazem ako i to ne znas da koristis pravo da ti kazem za privatne casove dodaj me na discord cu te ucim i sa tim da baratas samo reci da ti treba pomoc
hahahahahaha mini sotka mafija , ne placi sine i uzmi nekad rev u ruku ,

Psy Rch

Player
Player
E moja braco puni ste mi kompleksa...Nadjite zene,devojke,trenirajte nesto, radite, bavite se necim korisnim a ne lecenjem nedostatka u zivotu.Svaka vasa rec je ogledalo vaseg karaktera...Steta sto su vas zakinuli u vaspitanju....zao mi je iskreno,valjda cete vi biti nekad bolji..Zelim vam u zivotu vise zivota a manje zivotarenja.Pozdrav za moju omerticu i fenikse .Voli vas vasa Reichl. P.S.Nemojte mi samo pticu feniksa prediti sa vama jer ona se ponovo radja a vi iznova umirete i nastavljate da se brckate u pepelu.Jedina moc sa kojom se hvalite su rl pretnje koje pokazuju koliko ste zanemocali.

Last edited:

LOLA_IMT

P.G MINIĆ
Player
Ja bi imo da izjavim ovako sledece, za momke koji resetaju bez brojanja svaka cast i jos nesto ljubi vas brat ponasajte se malo kad upadnete nekom u fam kulture nemate ni gram znaci trazim glavnog terate me u 3 lepe nije uredu to sa vase strane dok smo mi bili fer i nismo brojali na ulici aj svako dobro i vidimo se

Lenna

Player
Player
E moja braco puni ste mi kompleksa...Nadjite zene,devojke,trenirajte nesto, radite, bavite se necim korisnim a ne lecenjem nedostatka u zivotu.Svaka vasa rec je ogledalo vaseg karaktera...Steta sto su vas zakinuli u vaspitanju....zao mi je iskreno,valjda cete vi biti nekad bolji..Zelim vam u zivotu vise zivota a manje zivotarenja.Pozdrav za moju omerticu i fenikse .Voli vas vasa Reichl. P.S.Nemojte mi samo pticu feniksa prediti sa vama jer ona se ponovo radja a vi iznova umirete i nastavljate da se brckate u pepelu.Jedina moc sa kojom se hvalite su rl pretnje koje pokazuju koliko ste zanemocali.
Volim sto si toliko vremena izdvojio da napises ovaj komentar, bolje da si poslusao sam sebe i iskoristio to vreme u nesto drugo.
Pozabavi se svojim zivotom umesto sto gubis vreme da pises komentare i komentarises tudje zivote i vaspitanje zbog igrice.
Nadam se da ces se pozabaviti malo svojim zivotom. Poljubac od Omerte i Phoenixa 🎀

Top Bottom