By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!prvo radite mg pricate na bubici warn na familiju drugo i vi pucate bez brojanja a i ne znas ko je te pucaoSve se vidi u povu krenuli su da pucaju iz susedne kuce masovno i dosli do nas, i pucali bez razloga i bez brojanja.
Sve se vidi u povu krenuli su da pucaju iz susedne kuce masovno i dosli do nas, i pucali bez razloga i bez brojanja.
Sve se vidi u povu krenuli su da pucaju iz susedne kuce masovno i dosli do nas, i pucali bez razloga i bez brojanja.
brate ovi ne znaju nista drugo nego kad popadaju ko pilici odman pucaju bez brojanjaEVO POV
AHAHAHAHAHAH KAKVO GUBLJENJE , MOTAJ KABLOVE GASI NET
zar vas nije blam da kacite NPC montazu koju ste napravili da bi ste imali neku utehu al jebiga brate te montaze ne menjaju situaciju da ste sve cesce mrtvi
To se vidi po izuzetke na snimke sto ste sami krivi sto padate a na forum zalbe sto kacite to jos zalnije za sve vas posle tolko vremena aktivnost u fam da vam je cista 0 pre svega za na dalje da ne pricamo srdacan pozdrav za palu ekipu uz jutranju kaficu .zar vas nije blam da kacite NPC montazu koju ste napravili da bi ste imali neku utehu al jebiga brate te montaze ne menjaju situaciju da ste sve cesce mrtvi
Da nije vas ovi ljudi ne bi imali cime da brishu podove
ne gubi se dete , koliki si ti npc , ne zna se ko je veci ti ili ovaj tvoj fam npcevski , zzTo se vidi po izuzetke na snimke sto ste sami krivi sto padate a na forum zalbe sto kacite to jos zalnije za sve vas posle tolko vremena aktivnost u fam da vam je cista 0 pre svega za na dalje da ne pricamo srdacan pozdrav za palu ekipu uz jutranju kaficu .
Kaze mi Popke sto misli da je najveca mudonja ovde na forum a ig si kao pisi brisi gumicica iskreno pravo da ti kazemne gubi se dete , koliki si ti npc , ne zna se ko je veci ti ili ovaj tvoj fam npcevski , zz
hahahahahaha mini sotka mafija , ne placi sine i uzmi nekad rev u ruku ,Kaze mi Popke sto misli da je najveca mudonja ovde na forum a ig si kao pisi brisi gumicica iskreno pravo da ti kazem
Samo ti uzivaj admini ce resiti sto je do njih.zar vas nije blam da kacite NPC montazu koju ste napravili da bi ste imali neku utehu al jebiga brate te montaze ne menjaju situaciju da ste sve cesce mrtvi
Da nije vas ovi ljudi ne bi imali cime da brishu podove
zar vas nije blam da kacite NPC montazu koju ste napravili da bi ste imali neku utehu al jebiga brate te montaze ne menjaju situaciju da ste sve cesce mrtvi
Da nije vas ovi ljudi ne bi imali cime da brishu
nisi ti jeo nista se ne cujes na akciji druzeEVO POV
hahahahahaha mini sotka mafija , ne placi sine i uzmi nekad rev u ruku ,
ti da dajes privatne casove pokri se usima , ucuti samo ce ti se smejuPomocam ti se na revolver pravo da ti kazem ako i to ne znas da koristis pravo da ti kazem za privatne casove dodaj me na discord cu te ucim i sa tim da baratas samo reci da ti treba pomoc
Volim sto si toliko vremena izdvojio da napises ovaj komentar, bolje da si poslusao sam sebe i iskoristio to vreme u nesto drugo.E moja braco puni ste mi kompleksa...Nadjite zene,devojke,trenirajte nesto, radite, bavite se necim korisnim a ne lecenjem nedostatka u zivotu.Svaka vasa rec je ogledalo vaseg karaktera...Steta sto su vas zakinuli u vaspitanju....zao mi je iskreno,valjda cete vi biti nekad bolji..Zelim vam u zivotu vise zivota a manje zivotarenja.Pozdrav za moju omerticu i fenikse .Voli vas vasa Reichl. P.S.Nemojte mi samo pticu feniksa prediti sa vama jer ona se ponovo radja a vi iznova umirete i nastavljate da se brckate u pepelu.Jedina moc sa kojom se hvalite su rl pretnje koje pokazuju koliko ste zanemocali.
Bozo sto si toliko besanSamo ti uzivaj admini ce resiti sto je do njih.