By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Nemoj samo ti da pricas ljubi te brat MF ti je jaca strana od toga sto ima RP od tvoj udel ovde pozdrav .Ovo vam je djeco moja mila draga primjer za bukvara kako uraditi self report na 3+ clana MG i primjer takodjer za bukvara kako ne mozete prijaviti na osnovu vase zelje da vas je neko ubijao ili pucao in game pa da ga osudite bez apsolutno ikakvog dokaza. Ti si uradio ovdje prijavu na osobnu porodicu i na stranca koji te ubio i to pod uslovom da bi mozda u duzem povu vidjeli i tog stranca koji ti je prije 15ak sec brojao,jer cuj kompa tko zna
A bitno da si ti fokusiran na njegov.GGNemoj tako Boza ce nam doziveti fras ako se ne bude fokusirao na svoj zivot.
Nista mi se ti nebrini,volim ljude da podsetim da imaju svoj zivot a ne da se bave tudjim.Volim sto si toliko vremena izdvojio da napises ovaj komentar, bolje da si poslusao sam sebe i iskoristio to vreme u nesto drugo.
Pozabavi se svojim zivotom umesto sto gubis vreme da pises komentare i komentarises tudje zivote i vaspitanje zbog igrice.
Nadam se da ces se pozabaviti malo svojim zivotom. Poljubac od Omerte i Phoenixa
Mislis da nesto zabole za neformalnu kad svakako cemo da dolazimo da vas jebemo i karamo kao kucici i macici kontas a vi kratka sotkica u rukice i pravac u arenicu da se palamudite I DA NAUCITE DA BROJITE OD 1 DO 5 I NAZAD ZA SVOJU BEZBEDNOST zato sto vidimo kako ste kreativni i utrcavate 3 vs 50 i kako koristite sokice za panele da kradete nekako mi kaze da bas ne znate upravljate oruzjem stom tolko volite da koristite pomocne stvarcice samo to cemo da pricamo u sledecoj epizodi hvala na citanju pssstttbrate ovi ne znaju nista drugo nego kad popadaju ko pilici odman pucaju bez brojanja
otkri svoj Id u igrici pa onda nesto pisi ljubi te bratMislis da nesto zabole za neformalnu kad svakako cemo da dolazimo da vas jebemo i karamo kao kucici i macici kontas a vi kratka sotkica u rukice i pravac u arenicu da se palamudite I DA NAUCITE DA BROJITE OD 1 DO 5 I NAZAD ZA SVOJU BEZBEDNOST zato sto vidimo kako ste kreativni i utrcavate 3 vs 50 i kako koristite sokice za panele da kradete nekako mi kaze da bas ne znate upravljate oruzjem stom tolko volite da koristite pomocne stvarcice samo to cemo da pricamo u sledecoj epizodi hvala na citanju psssttt
Suti ti idi uci arenkica da se pucketas pa tek onda pricaj i mura hamer istootkri svoj Id u igrici pa onda nesto pisi ljubi te brat
Usput se pozabavi i gramatikom vidim da ti nije jacna strana, topla preporuka iz srca.Nista mi se ti nebrini,volim ljude da podsetim da imaju svoj zivot a ne da se bave tudjim.
Brinem za zdravlje naseg dragog BozeA bitno da si ti fokusiran na njegov.GG
gde je matilda?Sve se vidi u povu krenuli su da pucaju iz susedne kuce masovno i dosli do nas, i pucali bez razloga i bez brojanja.
reci mi svoj id IG ajde ljubi te bratSuti ti idi uci arenkica da se pucketas pa tek onda pricaj i mura hamer isto