Sve se vidi u povu. Takodje se u videu vidi da igrac spominje tj izrugiva moj Dalmatinski naglasak pa ako je kaznivo neka i on bude kaznjen
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!I to sto radi Omerta ni to nemogu da budu kreativni pa mora da uzimaju za primer od druge da bi ispalo nesto gde se vidi da omertasi rade pov gde samo jednog istog lika ubijaju na montazu sto nisu ni dobili pravi sjaj kao sto je taj lik ubio 10 likova od Omertu u jedan trim pov mislim dobar pokusaj ali bolje da idete u Dragon Ball na konsultacije kod cika Bozu da vas istrenjira sto bolje to bolje za sve vas srdacan pozdrav!Pa ja isto dalmatinac legendo :*
Samo bezveze da ne snimas od pocetka prvo NLR si napravio vratio si se kad si vec bio ubijen i kad ti se vec brojalo,onda opet baitas kad ti 100 puta kazemo da ne ulazis Ciaos macak
A brate morali ste da iskopirate Bozu kako vas dere pa kacite klipove bez brojanja kada ste upadali bez da moze oruzje da se izvadi...kao prvo vasa bara se uveliko pretvorila u mokracu koliko su vas popisali.Kao drugo zmajevi vas uvelko oduvali i spalili.Kao trece forum vam je jedina uteha u bolu hahaa.Pa ja isto dalmatinac legendo :*
Samo bezveze da ne snimas od pocetka prvo NLR si napravio vratio si se kad si vec bio ubijen i kad ti se vec brojalo,onda opet baitas kad ti 100 puta kazemo da ne ulazis Ciaos macak
Makedonac samo ti ćuti na istoj ip adresi imaš 2 rok stara i na jednom si banan na 60 dana i twink i mein a na ovom drugom rok staru sad igraš tamo da zamolio bi više admine da to provere hvala vam unapred!I to sto radi Omerta ni to nemogu da budu kreativni pa mora da uzimaju za primer od druge da bi ispalo nesto gde se vidi da omertasi rade pov gde samo jednog istog lika ubijaju na montazu sto nisu ni dobili pravi sjaj kao sto je taj lik ubio 10 likova od Omertu u jedan trim pov mislim dobar pokusaj ali bolje da idete u Dragon Ball na konsultacije kod cika Bozu da vas istrenjira sto bolje to bolje za sve vas srdacan pozdrav!