Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
59815
Players nickname
Koki Blackk
Suspect ID
45101
Date of violation
Dec 5, 2024
Time of violation
00:00
Proofs
https://www.youtube.com/

Koki Black

Player
Player
Draga Administracijo igrac pod imenom Brando Gagić je dobio ban za Pc cheek jer je koristio hejzov redux pa sad igra na svoj twink gde idalje koristi isti taj redux samo je promenio mini mapu i mapu mislim da bi igrac trebao da dobije ban jer je redux idalje ilegalan samo je on promenio mini mapu i mapu a igrač se zove na twinku Pera Momcilovic

Brando Gagic

Player
Player
redux je custom ne reklamira se hejz goti dobio sam kaznu ne zasluzenu za to . posto redux ima sve legalno samo ime hejz nema. i taj reduz sam skinuo pre nego sto ce on dobiti ban tako da ste mi i ovaj ban dali a nisam ga zasluzio.

Djoksi Otrovnii

Player
Player
redux je custom ne reklamira se hejz goti dobio sam kaznu ne zasluzenu za to . posto redux ima sve legalno samo ime hejz nema. i taj reduz sam skinuo pre nego sto ce on dobiti ban tako da ste mi i ovaj ban dali a nisam ga zasluzio.
hteo si da izmajmunises ljude i da sw operes i onda kao na dan bana ti stavljas zalbu gde kao nakacena slova na mini mapu i to je drugi redux 🤣 isti redux samo si stavio druga slova

Brando Gagic

Player
Player
Djoksi igrao si na tom reduxu toliko i sa tim covekom i sad pricas tu neke price. Redux je skinut pre 2 godine na moj kompijuter tad je bio dozvoljen nisu dovoljno dobro proverili sve o tome ce se jos raspraviti.

Djoksi Otrovnii

Player
Player
Djoksi igrao si na tom reduxu toliko i sa tim covekom i sad pricas tu neke price. Redux je skinut pre 2 godine na moj kompijuter tad je bio dozvoljen nisu dovoljno dobro proverili sve o tome ce se jos raspraviti.
nikad ja taj redux koristio vec stari gotti redux kao sto se moze videti po mojim klipovima na ytu itd. A taj redux zbog koga si ti pao nikada nisam skinuo u komp.. Naravno dobar sam drugar sa hejzom ali to sto ti kenjas ovde po forumu je druga stvar i hiljadu puta je receno na zalbama da je redux ilegalan ali jebiga ti si najpametniji sad se ladi 60 dana

Status
Not open for further replies.
Top Bottom