Vidi se na snjimku kreno sam da ih raidamo imao sam full HP i lik me je poceo pucati prije nego sto sam zapoceo raid i nakraju kad se raid zavrsio sacekali su nas i poceli ubijati i ubili nas sve!
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!1. krivi format zalbeVidi se na snjimku kreno sam da ih raidamo imao sam full HP i lik me je poceo pucati prije nego sto sam zapoceo raid i nakraju kad se raid zavrsio sacekali su nas i poceli ubijati i ubili nas sve!
video je isecen + zvuk se ne cuje na 0:22
video je isecen + zvuk se ne cuje na 0:22
cry moredzaba ti se zalit kad ste sjebali sve se vidi!
vas id4839 je prvi poceo pucati id4711Evo moj pov sa zvukom
Na videu se vidi jedan od njih ID: 4711
Momci mislim da se nemate pravo prepirat jer ste zasrali jasno je ko dan,nek administracija sama prosudi
na kraju se cuje kako nas neki klinac vrijeda occ vrijedanje
Nije bitno koji je id pocea pucat kojeg prvi,bitno je to da ste vi poceli pucat nas dok smo se spremali otic,a nakon toga normalno da ce ljudi uzvratit i obranit sevas id4839 je prvi poceo pucati id4711
pucao vas je jedan lik i onda ste svi vi poceli pucati po svima nama koji vas nismo pucali, noramlno da smo vam i mi ostali uzvratiliy
Nije bitno koji je id pocea pucat kojeg prvi,bitno je to da ste vi poceli pucat nas dok smo se spremali otic,a nakon toga normalno da ce ljudi uzvratit i obranit se
Da niste poceli pucat razisli bi se u miru ko i svaki put sa svima
Momak priznaj da ste zasrali kad se jasno vidi,ne znam cemu rasprave
ae bato idi do hotela po 23k id i daj im pistolj da idu na raid da vas ima vise za spam zzy
Nije bitno koji je id pocea pucat kojeg prvi,bitno je to da ste vi poceli pucat nas dok smo se spremali otic,a nakon toga normalno da ce ljudi uzvratit i obranit se
Da niste poceli pucat razisli bi se u miru ko i svaki put sa svima
Momak priznaj da ste zasrali kad se jasno vidi,ne znam cemu rasprave