Uf sta da ban evade kad me boli kurac to mi je brat svakako a igram na mainu glupaci dobio sam unban hvala za panele xdnemoj da ban evadeas moze slucajno neko da te okaci
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Uf sta da ban evade kad me boli kurac to mi je brat svakako a igram na mainu glupaci dobio sam unban hvala za panele xdnemoj da ban evadeas moze slucajno neko da te okaci
MOLIM ADMINE DA SE KAZNI ZA OFFTOPICUf sta da ban evade kad me boli kurac to mi je brat svakako a igram na mainu glupaci dobio sam unban hvala za panele xd
Ajde forum worior sto bi reko mone forum ratniku idi i kaci ljude a da na bahame siMOLIM ADMINE DA SE KAZNI ZA OFFTOPIC
OkSta bi neki uradili za rank ovo nema nigde , idite popusite bozi za rank 8 npcevi jedni bez mozga zz
Cuj to kod njega rankove dobije 68K idSta bi neki uradili za rank ovo nema nigde , idite popusite bozi za rank 8 npcevi jedni bez mozga zz
Kud prije na 68k prije 2 tjedna bilo 67Cuj to kod njega rankove dobije 68K
bravo za tebe!Kompletno podrzavam ovu zalbu jer je ovaj gradjanin prekrsio vise puta previse pravila grada
hahahahahaha a do juce mu se ulizujes na bozuKompletno podrzavam ovu zalbu jer je ovaj gradjanin prekrsio vise puta previse pravila grada
Jagodice bobice zar te i ovde ima?Sta bi neki uradili za rank ovo nema nigde , idite popusite bozi za rank 8 npcevi jedni bez mozga zz