Postovani Mujo/Abrahame zelim da prijavim ovoga momka koji masovno krsi pravila servera samim tim okaci nekoga cak i ako nesto prekrsi tako da molio bih da se sankcionise linkovi zalba
Koliko jos ima ing kazni i banova.
Approved - CL and FearRP | 51857.61748
Igrac 51857 krsi pravilo CL nakon sto je mrtav iskoriscava bug da se stvori negde gde vec sve u svemu Bug Abuse Igrac 61748 krsi pravilo FearRP nakon sto mu je vracena svest bezi od nas 6 i gospodjice koja radi u policiji.Sve u svem,u nije uplasen za svoj zivot.
gta5grand.com
Approved - IRL Threating | 23807
ID 23807 mi prijeti IRL: da neću imat na čemu "igrat" i da će mi on "pokucat" zna se već gdje na vrata u stvarnom životu. Slika kao dokaz u slučaju da edituje poruku: Forum žalba na kojoj se to jasno vidi: Pending review - G.P. 1.7 28427 Na toj žalbi ima dovoljno dokaza, ostalo je na vama...
gta5grand.com
Approved - MG I 58190, 23807
Sve se vidi u pov-u lik mu je dojavio preko discorda da sam bacio pusku i drogu na pod
gta5grand.com
Approved - G.P 6.15 I 23807
Zahteva da se i on podjednako kazni kao sto sam i ja jer ja njega uopste necujem da broji!
gta5grand.com
Approved - GP 6.15 I 24600
na kradi panela odma na isteku 59e u 00:00 minute policija pucaju bez brojanja i hapse nazalost ja imam samo 2 id od pripadnika LSPD. Unaprijed se izvinjavam na rječniku određenih igrača.
gta5grand.com
Koliko jos ima ing kazni i banova.