Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

randomlik

Player
Player
1. Vaše ime IRL: Miloš
2. Vaše godine: 15
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosjek online po danu: 4-8h
5. Vaš Discord: kruska8703
6. Vaše ingame ime: Milos Borge
7. Vaš ID: 4856

Dodatne informacije

1. Lider za Lifeinvader
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
2.1. Želim da postanem lider jer imam veliku strast prema razvoju RP (RolePlay) na ovom serveru i smatram da mogu doprineti njegovom unapređenju.
2.2. Kao dugogodišnji član organizacije, dobro sam upoznat sa svim pravilima i funkcijama, te verujem da imam potrebne veštine i znanje da efikasno vodim ovaj tim.
2.3. Možda najvažniji razlog zašto želim biti lider jeste moj širok uvid u sve IC događaje na serveru. Smatram da bih mogao organizovati raznovrsne evente koji bi okupili ljude i omogućili im da se bolje povežu i zabave.
2.4. Takođe bih postavio jasne i stroge kriterijume za ulazak u organizaciju, jer verujem da kvalitet članova direktno utiče na uspeh i napredak organizacije.
Vaši saveti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji:
3.1. Smatram da bi bilo korisno organizovati češće događaje poput CarShow-a, TalentShow-a i drugih IC aktivnosti koje bi omogućile članovima da se opuste, zabave i pokažu svoje talente.
3.2. Planiram da prilagodim cene tako da budu pristupačne i igračima i zaposlenima, kako bi svi mogli da uživaju i ostvaruju profit, bez prekomernih troškova.
3.3. Organizovao bih specijalizovane odseke unutar organizacije, gde bi svaki član imao jasno definisane zadatke. To bi obuhvatilo:
Intervjuisanje lidera i uticajnih ličnosti u gradu
Snimanje reportaža za CityNews
Žiri za različite događaje i takmičenja
3.4. Planirao bih da redovno nagrađujem radnike bonuse i drugim podsticajima, kako bi se povećala motivacija i radna atmosfera unutar organizacije.
3.5. Jedan od mojih glavnih ciljeva bi bio da održim red i disciplinu u organizaciji, kako bi svi članovi poštovali RP i doprinosili pozitivnoj atmosferi.

Hvala na čitanju moje aplikacije, sretno svim kandidatima!

Vuk Cappone

Server Administrator
Server Administrator
Odbijeno
Trenutno ne trazimo kandidate sa ovakvim specifikacijama​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom