Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Liam Alcapone

Player
Player
INFORMACIJE
1. Vaše ime IRL: Teodor

2. Vaše godine: 16 godina

3. Vremenska zona: GMT +2

4. Prosjek online po danu: 4 sati

5. Vaš Discord: cicibtw

6. Vaše ingame ime: Liam Alcapone

7. Vaš ID: 2520

DODATNE INFORMACIJE
1
. Lider za: The Lifeinvader
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje):

- Radio sam LifeInvaderom 2 mandata! I vrlo aktivno sam stekao ogromno iskustvo sa okruženjem LifeInvader-a. Kako bih poboljšao svoje iskustvo, želio bih preuzeti lidera ako mi se ukaže prilika.

- Dobio sam inspiraciju od bivših izvršnih direktora da vodim tim. Njihova inspiracija je izgradila posvećenost u mom umu da preuzmem vodstvo i sebi dokažem da mogu biti i najbolji i trudit ću se sve dok ne stignem do svoje sudbine.

- Sve u svemu, želio bih da budem lider ove organizacije da napravim uticajnu promjenu u okruženju. Dakle, naše kolege ne gube interesovanje za svoj posao. Znam da je teško biti lider i da ću se možda suočiti sa nekoliko izazova tokom mandata. Ali vjerujem u jedinstvo i naporan rad. Uz trud i odgovarajuću podršku, vjerujem da mogu podići organizaciju na viši nivo.

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

- Događaji: Događaji su važnija strana ove organizacije. Poboljšanje kvantiteta i kvaliteta događaja unaprijedit će naše veze između naših kolega i građana. Da bismo zanemarili naš stres i depresiju, moramo poboljšati ovu stranicu. Zasigurno će to poboljšati naše RolePlay iskustvo jer se bavimo različitim situacijama i ljudima.

- Zapošljavanje ljudi u Odjelu za oglase za noćnu smjenu kako bi postojao kontinuiran protok oglasa u gradu i visoka komanda uvijek prisutna koja osigurava da se tačni oglasi objavljuju tokom noći.

- Odavanje priznanja i nagrada vrijednim zaposlenima kroz dodatni bonus za njihov trud i pohvale kako bi više zaposlenika dobilo više ohrabrenja za svoj rad.

RANK STRUKUTURA
1. Suspend
2. LOA
3. Trainee
4. Intern
5. Junior
6. Assistant Senior
7. Senior 1
8. Senior 2
9. Senior 3
10. Editor 1
11. Editor 2