By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!neka nekaKAKAV SI TI NPC W-TF CLEAN KILL AS DAY
Za sta ti trazis pov sramota da te bude legit kill ti trazis pov looollNakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zakljuciti ovu zalbu
Zahtijevam da igrac ID 15054 dostavi svoj POV od eventa
Imate rok 20 sati za dostavljanje trazenog POV-a
brat lik ima citcinu vidi se iz aviona,Za sta ti trazis pov sramota da te bude legit kill ti trazis pov loooll
kakvo pomaganje buraz znas li sta pricasbrat lik ima citcinu vidi se iz aviona,
Ovo neko pomaganje citerima ??
Ako je clean nek posalje pov samoZa sta ti trazis pov sramota da te bude legit kill ti trazis pov loooll
pa nema pov gledo sam mu sher legit ga je ubio amd mu kreso sta cemo sa venividicici...Ako je clean nek posalje pov samo
jeje kurac mu crasho lik nema ruke pa koristi aimlock redux . Koliko ocajno !! Ima da vas bude sramota sta radite + imate facking ban-evedare u famu i ovaj matija npc najvecipa nema pov gledo sam mu sher legit ga je ubio amd mu kreso sta cemo sa venividicici...
john ashford
mathew
felix
stojke
miljan
tsagi
sta cemo sa njima jeli felixe kad si vec mudonja budi do kraja
Danilo to ti je covek iz fema burazeru sta ides protiv tvog famaAko je clean nek posalje pov samo
naucite se pucat pa se javite ovako ste tako i onako no nameri pa tisinanjih skrivate do juce je miljan prozivao felixa kako cituje sad igra sa njim dobro mu je kad citer igra za njega a lose kad igra protiv njega
loll a takz sa 1337 sto je kod vas kolko si glup sam sebe otkrivasjeje kurac mu crasho lik nema ruke pa koristi aimlock redux . Koliko ocajno !! Ima da vas bude sramota sta radite + imate facking ban-evedare u famu i ovaj matija npc najveci
danilo jedini panetan vamoDanilo to ti je covek iz fema burazeru sta ides protiv tvog fama
kolko pc cheka si pao ja nijedannaucite se pucat pa se javite ovako ste tako i onako no nameri pa tisina
prvo mi reci s kim pricat , posto ne pricam s nebitnim likovima kao neki aleksa nonamerloll a takz sa 1337 sto je kod vas kolko si glup sam sebe otkrivas
juce ne moze d ahita u arenu prilazi do mene i kaze sad ces ti da vidis daje 2 od 2 leti i puca kroz zidovi najjaci si ti felixe
da sam nonamer nebi plako ovdeprvo mi reci s kim pricat , posto ne pricam s nebitnim likovima kao neki aleksa nonamer