i u ostalom zasto skreces sa teme ako pricamo o citerima?prvo mi reci s kim pricat , posto ne pricam s nebitnim likovima kao neki aleksa nonamer
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!i u ostalom zasto skreces sa teme ako pricamo o citerima?prvo mi reci s kim pricat , posto ne pricam s nebitnim likovima kao neki aleksa nonamer
Ako je pao pc check ne mora da znaci da je cheater pametnjakovicu, mozda je decko pao za skriptu neku za pretrazivanje ili neki server nebitan... Ljubomora pucai u ostalom zasto skreces sa teme ako pricamo o citerima?
nije ljubomora samo mu kazem ima trigger i ima cleaner ... sve ti to govoriAko je pao pc check ne mora da znaci da je cheater pametnjakovicu, mozda je decko pao za skriptu neku za pretrazivanje ili neki server nebitan... Ljubomora puca
Vidim, tvoj lik je doktor igrice svaka mu cast, jel moze pov da dostavi samo da vidim taj clean kill ako nije problem.nije ljubomora samo mu kazem ima trigger i ima cleaner ... sve ti to govori
a zabatapa nema pov gledo sam mu sher legit ga je ubio amd mu kreso sta cemo sa venividicici...
john ashford
mathew
felix
stojke
miljan
tsagi
sta cemo sa njima jeli felixe kad si vec mudonja budi do kraja
Felixe kad ces prestat plakat I igrati igricu normalno bez da places kolko si ti citovao celi server nije tolkonaucite se pucat pa se javite ovako ste tako i onako no nameri pa tisina
lol bar nije pao ni jedan pc chekk a bio je juceVidim, tvoj lik je doktor igrice svaka mu cast, jel moze pov da dostavi samo da vidim taj clean kill ako nije problem.
ti si dobar zabo mojaa zabata
E moj felixe samp places ko je tebi ljubomoran sine kad places po forum jos si tamo 47k id sta vec znaci o cemu pricamoLjubomorne duse mogu da mi ga puse .
places jer sam 47 k i dalje bolji od tebeE moj felixe samp places ko je tebi ljubomoran sine kad places po forum jos si tamo 47k id sta vec znaci o cemu pricamo
sta da ti puse Smoki Original - Poznati Ukus Bez Greške!Ljubomorne duse mogu da mi ga puse .
Neznam ko place svaki dan za pov req jer ruke nemas puša pušaplaces jer sam 47 k i dalje bolji od tebe
i ti nonamer-u tisinaNeznam ko place svaki dan za pov req jer ruke nemas puša puša
Mislis a tom no nameru si najmanje 10 puta plakao daje cheater tkd Felixe bolje cutii ti nonamer-u tisina
msm i da jesi nonamer ponovo nisi citer kao felixMislis a tom no nameru si najmanje 10 puta plakao daje cheater tkd Felixe bolje cuti