Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Djape Ekstravaganza

Player
Player
Ime porodice: Ekstravaganza Family
Vlasnika porodice i ID: Djape Ekstavaganza| 12283
Broj kuće od porodice: 1455
Forum link od vlasnika: Djape Ekstravaganza
Ime i tag vlasnika porodice na diskordu: djape4625

Cilj porodice:

-Kupovina biznisa
-Aktivnost na eventima
-Imati clanove koji se trude

Istorija porodice:

Obitelj Ekstravaganza iz Los Santosa počela je 1950-ih godina kada je moj deda, italijanski imigrant, osnovao malu kriminalnu grupu koja je postupno postala dominantna organizacija. Kroz 1960-e i 1970-e, obitelj se bavila trgovinom drogom, oružjem i iznuđivanjem, šireći svoj uticaj zahvaljujući vezama s političarima i policijom. Moj deda je imao tri sina: Antonija (moj tata), koji je vodio narko poslove, Vincenza, zaduženog za nasilje i likvidacije, te Marca, koji je upravljao pranjem novca i legalnim poslovima.

Obitelj je vladala Los Santosom do 1980-ih, kada su počeli ratovi s rivalima, poput obitelji Rodriguez i Zelenka. Iako su izašli kao pobjednici, unutarnji sukobi i ambicije Marcove legalizacije doveli su do propasti obitelji. 2000-ih godina, Marco je preuzeo kontrolu, ali obitelj je bila oslabljena. Danas, iako imaju manji utjecaj, Ekstravaganza obitelj i dalje drži polu-legalne poslove, a njihova priča ostaje jedan od najpoznatijih kriminalnih uspona i padova u Los Santosu.
Prije svoje smrti, moj deda je znao da je obitelj na rubu. U posljednjim trenucima, pozvao je mene, svog unuka, i predao kontrolu nad obitelji. "Ti si budućnost," rekao je, prepoznavši tvoju ambiciju i sposobnost da je vodiš. S njegovim umirućim rečima, obitelj Ekstravaganza je prešla pod mojim vođstvom. Brzo sam uspostavio vlast i dokazao da sam dostojan nasljednik, obitelj je sada moje sve.

Rankovi u porodici:

Rank 1 Suspendovan
Rank 2 Radnik
Rank 3 Bandit
Rank 4 Soldier
Rank 5 Obezbedjenje
Rank 6 Capo
Rank 7 Zamenik
Rank 8 Lider
Rank 9 Founder

Pravila u porodici:
1. Poštuj sve u porodici, bez obzira ko je ko ili šta je on.
2. Nema vredjanja familije - nema vredjanja nacionalnosti.
3. Uzimanje stvari za svrhu prodaje iz Gepeka auta je strogo zabranjeno.
4. Ukoliko netko postavi pitanje u family chat,odgovorite mu ako znate odgovor.
5. Ne krsiti pravila Grada.

Logo: Outfit:

19439cab20384610b045109e01580714-free.png
Grand_Theft_Auto_V_Screenshot_2024.12.14_-_23.25.56.38.png

Dragan Macak

Senior Administrator
Senior Administrator
Dostavite objasnjenje rankova.
Rok za dostavu je 24h​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom