Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Zalba na rad cele Administracije I for Mujo, Abraham

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
43072
Players nickname
Brando Gagic
Administrators nickname
Dragan Macak
Date
Dec 19, 2024
Time
17:59
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=qCN6810rzI0

Brando Gagic

Player
Player
Na serveru ne moze da se igra vec vise od mesec dana od bl igraca i citera vi nista ne preduzimate po tom pitanju meni dajete ban od 60 dana sto sam dobio za redux pod nazivom Hejz Goti koji je skinut u moj racunar pre vise od godin ipo dana sto nema smisla (pritom nema nista sto je ilegalno u sebi) da se igrac koji toliko vremena provodi na projektu dobije ban. Onda bi trebalo da se banuje vise od 80 posto servera jer sam ja prelistao samo predhodnih 30 lista na zalbe na igrace i nasao taj isti redux kod 30 igraca tako da je ovde ocigledno korumpiranost prevelika u Senior Adminima ne znam dali ste vi Gospodine Mujo i Abrahame upuceni u sve ovo. Ali vidim da se nista ne preduzima po tom pitanju tako da dok se ne ocisti server i ne prestanu da se dele banovi neduznim ljudima koji su ostavili dosta svog privatnog vremena na ovoj igrici mene nece biti. Sa postovanjem Cika Brando

Status
Not open for further replies.
Top Bottom