By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!tebi stvarno nije dobro?Rijesite se ovih
kacit su sve dok se ovi citeri ne rijesetebi stvarno nije dobro?
steta sto ne mozes sebe da kacis...kacit su sve dok se ovi citeri ne rijese
Aleksa ne gubi se kidu nitko ne zna, alo doslovno nitkosteta sto ne mozes sebe da kacis...
bukv je bolje da me niko nezna nego da me znaju po citu i po tome sto sam konteov ker iz sanatorijumaAleksa ne gubi se kidu nitko ne zna, alo doslovno nitko
eh no nameru odjebi vise , popeo si mi se na vrh kurca. Niti te ne znam vec mi ides na jetrabukv je bolje da me niko nezna nego da me znaju po citu i po tome sto sam konteov ker iz sanatorijuma
ti imas kurac?eh no nameru odjebi vise , popeo si mi se na vrh kurca. Niti te ne znam vec mi ides na jetra
vidi se aim lock iz aviona , bolje ti bi bilo 30 dana nego 60evo ti ljubavi
Ne znam sta je sa kvalitete ali pokusacu da sredim
Sta tebe neko zna po tome da si citer I digo ti se kurac felixe zivis u virtuelni svet izadji malo napolje vidi sta je pravi svet I igraj igricu normalno a ne da places svaki informal pov reqeh no nameru odjebi vise , popeo si mi se na vrh kurca. Niti te ne znam vec mi ides na jetra
koj kurac hahahaSta tebe neko zna po tome da si citer I digo ti se kurac felixe zivis u virtuelni svet izadji malo napolje vidi sta je pravi svet I igraj igricu normalno a ne da places svaki informal pov req
Felikse brate,trenutno si ti smeće koje smeta na ovom serveru,svim igracima koji igraju evente,zbog tvojih šugavi citova i svih sranja,samo ne razumjem bit cheatovanja,eto brate,ne treba niko igrati evente zbog par random likova koji hoce dici svoje ime u nebo,poput tebe.Rijesite se ovih
Cit u zivotu nisam imo niti mislim imat , a to sto sam bolji nisam ja kriv.Felikse brate,trenutno si ti smeće koje smeta na ovom serveru,svim igracima koji igraju evente,zbog tvojih šugavi citova i svih sranja,samo ne razumjem bit cheatovanja,eto brate,ne treba niko igrati evente zbog par random likova koji hoce dici svoje ime u nebo,poput tebe.
De si losa kopija stivena. Samo Gospodin Mujo i Abraham da nadju vremena sve da vas pobanuju pa mi normalni igraci da igramo.Cit u zivotu nisam imo niti mislim imat , a to sto sam bolji nisam ja kriv.
3 puta si pao pc checkCit u zivotu nisam imo niti mislim imat , a to sto sam bolji nisam ja kriv.
3 puta si pao pc check
prosao pc check pre 30 min?jezivo