Sva zahvala ide Jacku Franteliju sto zna da sakriva cheatprosao pc check pre 30 min?
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Sva zahvala ide Jacku Franteliju sto zna da sakriva cheatprosao pc check pre 30 min?
ja ne znam koga pokusavas da izmajmunises ovde ali svima je jasno koliko je sati, samo se ceka trenutak kad ce celi yegeri da padnuprosao pc check pre 30 min?
Cek cek,zbog chita si pao 2 puta pc check,mozes ti lagat ali dokazi su dokaziCit u zivotu nisam imo niti mislim imat , a to sto sam bolji nisam ja kriv.
hahahaha pitaj si admina zbog cega sam pao ne laprdat gluposti. prvo Gospodina Gerita , pa Ady-ja .Cek cek,zbog chita si pao 2 puta pc check,mozes ti lagat ali dokazi su dokazi
Neka,jednog dana ces i ti i svi koji cheatuju biti blacklistani,a taj dan je sve blizehahahaha pitaj si admina zbog cega sam pao ne laprdat gluposti. prvo Gospodina Gerita , pa Ady-ja .
Felix
Felixe izgleda da ces ti biti rešen uskurokacit su sve dok se ovi citeri ne rijese
vjeruj mi necuFelixe izgleda da ces ti biti rešen uskuro
Druze,panel sa opcijama ukljuci iskljuci,prosao pc check pre 30 min?
Raymond Malchinyevo ti ljubavi
Ne znam sta je sa kvalitete ali pokusacu da sredim
Zahtjeva bolji POV
hahahahahhhabukv je bolje da me niko nezna nego da me znaju po citu i po tome sto sam konteov ker iz sanatorijuma