sve u dokazima
nisam mogo da stavim dole
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!aj ne gubi se trazis pov liku a fino ti rekao da je zaboravio da upali sto je jos gore lik te ubio dok si bio full opensve u dokazimanisam mogo da stavim dole
idi radi plantazu nisu eventu decko za tebesve u dokazimanisam mogo da stavim dole
Brate, nije fora to sto radis veruj mi...sve u dokazimanisam mogo da stavim dole
Pozdrav. Dobia san dojavu da si reporto mog prijatelja Felix-a za ne imanje POV-a… s tim da ri je lijepo napisa da fa nema i da je zaboravio… ovo je upozorenje tebi i tvojoj GRP familiji. Ukoliko ne sklonis ovu zalbu, vrtait cu se na GRP i TERORIZIRAT cu tebe i cijelu tvoju GRP fam. Srdacan pozdravsve u dokazimanisam mogo da stavim dole
Pozdrav Sunjo,Pozdrav. Dobia san dojavu da si reporto mog prijatelja Felix-a za ne imanje POV-a… s tim da ri je lijepo napisa da fa nema i da je zaboravio… ovo je upozorenje tebi i tvojoj GRP familiji. Ukoliko ne sklonis ovu zalbu, vrtait cu se na GRP i TERORIZIRAT cu tebe i cijelu tvoju GRP fam. Srdacan pozdrav
Sunjo Ashford
aj ti baca bolje na elektricarasve u dokazimanisam mogo da stavim dole
Vidim da si jako pismen pre svega. A druga stvar, zamolio bih nekog admina da reaguje na ove pretnje koje dobijamo od strane doticnog. Hvala!Pozdrav. Dobia san dojavu da si reporto mog prijatelja Felix-a za ne imanje POV-a… s tim da ri je lijepo napisa da fa nema i da je zaboravio… ovo je upozorenje tebi i tvojoj GRP familiji. Ukoliko ne sklonis ovu zalbu, vrtait cu se na GRP i TERORIZIRAT cu tebe i cijelu tvoju GRP fam. Srdacan pozdrav
Sunjo Ashford
Nemoj tako, bolje na farmeraaj ti baca bolje na elektricara
Pilana GOATEDNemoj tako, bolje na farmera
ovde nista sumnjivo nema, nego dosao sa farme da se popuca maloako administracija zatrazi za ovaj kill pov ja ne znam , lik stoji afk na open i misli da ga nitko nece ubit .
Felix
metju i felixe kad ti nekog kacis svi su citeri kad on nekog kaci svi ste lrgit smradovi jednistojis na full openu, i tacno vidis odakle te puca i ocekujes da te ne ubije
ma ti si taj sto ga nema godinu dana na server odjedamput ne misa jabahnhahahahahaggahagagPozdrav. Dobia san dojavu da si reporto mog prijatelja Felix-a za ne imanje POV-a… s tim da ri je lijepo napisa da fa nema i da je zaboravio… ovo je upozorenje tebi i tvojoj GRP familiji. Ukoliko ne sklonis ovu zalbu, vrtait cu se na GRP i TERORIZIRAT cu tebe i cijelu tvoju GRP fam. Srdacan pozdrav
Sunjo Ashford
paki promeni samo naslov u pov request 0000sve u dokazimanisam mogo da stavim dole
a jel to boli ko onu sta sam ju busio cijelu noc? a znas da te niko ne voli i nitko necepaki promeni samo naslov u pov request 0000
Ja san taj znas zasto? Jer iman ruke ne Q peekan na open na kontenjerma ti si taj sto ga nema godinu dana na server odjedamput ne misa jabahnhahahahahaggahagag
Oh ne samo ne vas dvojePozdrav Sunjo,
Ovo je jako bezobrazno sa tvoje strane tako da nam se "strucno" napusi kurca celom femu
Djole_White, mada ti isto porucuje Markony_White
(PS: kazi svom decku da pali recorder sledeci put, jako bedan potez da pokusas zapretiti Pakiju)
i dalje te niktko je zna niti ce znat.metju i felixe kad ti nekog kacis svi su citeri kad on nekog kaci svi ste lrgit smradovi jedni