Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Your ID
36256
Players nickname
Matthew_Onfroy
Suspect ID
891
Date of violation
Dec 20, 2024
Time of violation
3:41
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=aXNWXIG4NKI

Lewdjoo

Player
Player
Skroz je drugi informal u pitanju, interesuje me kako je lik hitao i tjt a lik je odbio da da POV (usput lik koga je Paki kacio nema POV tkd nema ti tu sta da pricas). Tebe ne treba da zanima zasto ja trazim POV i kako. Paki je kacio drugog lika za drugu stvar. Ako nemas sta pametno da dodas molim te iskljuci se iz teme i tryharduj negde drugde.

Brian LoRusso

Player
Player
Skroz je drugi informal u pitanju, interesuje me kako je lik hitao i tjt a lik je odbio da da POV (usput lik koga je Paki kacio nema POV tkd nema ti tu sta da pricas). Tebe ne treba da zanima zasto ja trazim POV i kako. Paki je kacio drugog lika za drugu stvar. Ako nemas sta pametno da dodas molim te iskljuci se iz teme i tryharduj negde drugde.
Ne blamiraj se :cautious:

Lewdjoo

Player
Player
Sus je koliko si brzo hitao dve razlicite osobe dok se krece druga osoba, jednostavno hocu da vidim kako si odigrao to. Najprostije pokazi POV ne vidim cemu problem ako si snimio kao po pravilima? :D

Matthew-

tata
Player
Sus je koliko si brzo hitao dve razlicite osobe dok se krece druga osoba, jednostavno hocu da vidim kako si odigrao to. Najprostije pokazi POV ne vidim cemu problem ako si snimio kao po pravilima? :D

Last edited:

Raymond Malchiny

Pecamo grgeče u Mirror Park!
Server Administrator
Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.
  • Zahtevm POV sa eventa od Igrača ID: 891. Imate rok da dostavite POV 12h.

Top Bottom