dosli su ispred nase kuce i poceli da nas pucaju bez razloga ili ikakvog upozorenja
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Upozorio te klinac...dosli su ispred nase kuce i poceli da nas pucaju bez razloga ili ikakvog upozorenja
zato sto ti ovo nije getoI rekao "ruke gore" a ti hodas koda nemas 4 puske na glavi
Kako si glup druze idi citaj pravila i onda dodji da komentarises forumI rekao "ruke gore" a ti hodas koda nemas 4 puske na glavi
imali smo razlog zbog panelaadosli su ispred nase kuce i poceli da nas pucaju bez razloga ili ikakvog upozorenja
niko nije reko da ce tebe neko robati ali ako je 4 pouske tebi na glavi ti nemas sta da pitas je li ovo geto... to ti je bilo upozorenje.zato sto ti ovo nije geto
Kako si glup druze idi citaj pravila i onda dodji da komentarises forum
Rekao mi je Ivkezz to sto sam ti napisao za panele. Imao sam istu ovakvu situaciju, gde smo moja porodica i ja otisli da pljackamo panele i zatvorio nas je nikola za RDM. Tako da nemoj tu mnogo da kenjas, nego lepo idi citaj pravilanemoramo se mi najavljivti nikome
Druze onda treba da postupa po Rp-u sto lik nije uradio,FearRP TACKAHAHAHAH nema on sta tu da dize ruke prvo to sto ste u gradu, drugo to sto ga rdmate, trece to sto ste na njihvom posjedu baki povlaci zalbu
Pametan covjekcygani=djeca=krsenje rp-a
divno
DaMeni nije jasno samo jedna stvar, da li Vinewood pripada gradu ili ne ?