Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Pending review Fail + Konstantno krsenje pravila 28281

Your ID
5201
Players nickname
Predrag Matic
Suspect ID
28281
Date of violation
Dec 22, 2024
Time of violation
00:00
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=C7w0FtI5oPw&ab_channel=PredragMatic

Andelko Bakowski

Player
Player
Ne, nego sam imo problem s nekim likom kog sam ubio na pijaci i ti si samo doso i poceo tu da talasas, od mene je ocigledo da cu da uzvratim jer nit si bio u prici da vidis celu situaciju, niti si pitao sta se desilo nego odma vadis pancir i pucas, a realno pored sve to nisi ni bitan. A to sto se ti vredjas na rec Kerce to je tvoj problem, jer ti ja nista nisam reko van pravila servera a rado bi, i rado bi ti se iskurcio veruj mi. Dok ti odma hapsis i pises kaznu od 500k, i onda ces ovde ti da mi pricas o nekom postenju? Pa da pitam ja tebe gde ti je obraz, cist li je?
Ja ko drzavni sluzbenik normalno da cu ti rec da spustis pusku i uhapsim te jer si ubio lika ispred mene, ajde ti u rl reci FIB agentu da je kerce pa vidi sta ce se desit ovo je nista a to dalje je jer si bahat i prjetis...

Predrag Matic

Player
Player
Ja ko drzavni sluzbenik normalno da cu ti rec da spustis pusku i uhapsim te jer si ubio lika ispred mene, ajde ti u rl reci FIB agentu da je kerce pa vidi sta ce se desit ovo je nista a to dalje je jer si bahat i prjetis...
Druze moj, da je ispred tebe ne bi mene hapsio to je prvo, drugo ako je ispred tebe tj ako bio si tu i video situaciju i hapsis mene onda je to bilo licno. Trece nemoj ti meni od rl zakonu da pricas, znam i sto ti kazem. Ali da ti i odgovorim, ni tad ne moze da me hapsi, po zakonu.

Andelko Bakowski

Player
Player
Druze moj, da je ispred tebe ne bi mene hapsio to je prvo, drugo ako je ispred tebe tj ako bio si tu i video situaciju i hapsis mene onda je to bilo licno. Trece nemoj ti meni od rl zakonu da pricas, znam i sto ti kazem. Ali da ti i odgovorim, ni tad ne moze da me hapsi, po zakonu.
Vidim ne vrjedi se s tobom raspravljat govoris ne povezane stvari i nebuloze zadnje od mene na ovoj zalbi

Predrag Matic

Player
Player
Predrageeeeeee decko jesi dobar s moždane ćelije. Ti kacis covjeka koji pravila ima u desnoj obrvi 🤣🤣 Prevaspitaj se malo , a i gramatika ti je malo slabija strana.
Pa ima ih posle 1000 prihvacene prijave da ne bi dobio cao, nemoj i tebi da crtam. Ali to nije razlog da se izivljava, da hapsi za rec KER sto je cinjenica, da pise kaznu 500k zato sto mu se na server moze. Nemoj mi ti o vaspitanju i za tebe znamo, a sto se gramatike tice ne trudim se da budem gramaticki ispravan jer me bole kita, druga stvar JUG sine, Leskovac ako uopste i znas de je, ako ne javis se dodjes, ispostujemo te na max, vratis se u selo srecan i zadovoljan nasim gostoprimstvom. A sad imam jedno pitanje za tebe, jesi ti neki njegov placeni mucenik koji je doso ovde da isteruje neku pravdu?

Diego Sinss

Player
Player
Pa ima ih posle 1000 prihvacene prijave da ne bi dobio cao, nemoj i tebi da crtam. Ali to nije razlog da se izivljava, da hapsi za rec KER sto je cinjenica, da pise kaznu 500k zato sto mu se na server moze. Nemoj mi ti o vaspitanju i za tebe znamo, a sto se gramatike tice ne trudim se da budem gramaticki ispravan jer me bole kita, druga stvar JUG sine, Leskovac ako uopste i znas de je, ako ne javis se dodjes, ispostujemo te na max, vratis se u selo srecan i zadovoljan nasim gostoprimstvom. A sad imam jedno pitanje za tebe, jesi ti neki njegov placeni mucenik koji je doso ovde da isteruje neku pravdu?
Ovako sine za tebe vidio svijeta i izmislio isti , druga stvar ajd nemoj se gubis dodji sebi dok jos imas kome . Decko moze da te hapsi jer mu se moze u ovom slučaju te priveo , ovo nije ni H od hapsenja tako da . Ciao Predraže crni vraže

Predrag Matic

Player
Player
Ovako sine za tebe vidio svijeta i izmislio isti , druga stvar ajd nemoj se gubis dodji sebi dok jos imas kome . Decko moze da te hapsi jer mu se moze u ovom slučaju te priveo , ovo nije ni H od hapsenja tako da . Ciao Predraže crni vraže
I ja se isto nadam da jesi, dzaba si ti iz selo kad selo iz tebe nije to upravo i dokazujes ovde, a i dokazujes isto da si i ti plitak kao i tvoj drugar, procitaj lepo od pocetak pa ce skontas sam nadam se, ako ne pitaj drugara on ce da ti obijasni lepo. Svako dobro.

Last edited:
Top Bottom